Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
АКО НА НЕКОГО МУ ПОБАРАВ ПАРИ НЕКА КАЖЕ ТУКАНеможе да ја пише тука оти нема да излезе а башка срам му е јавно да побара пари
За нова година ви посакувам да се откажете од ова зло кое не остава без пари и слободно време![]()
Има некаде од денес Чикаго да се уплати? Во билтенов на betcity шо е online неможам да најдам...
Јас ја пишав само 3+ па ќе видиме...АКО НА НЕКОГО МУ ПОБАРАВ ПАРИ НЕКА КАЖЕ ТУКА
Натпреварот што ви реков вчера за денеска е:
19:00 H. Tel Aviv - Yehuda 1-1&3+
100% Ставајте ја куќата сигурен тип е Поздрав
Celtic 1
St.Johnstone 2
Inverness 1
Queens Park 1
Hapoel Beer Sheva 1
И тоа по грешка не сум приметил, сакав Тел Авив да ја ставам ама пошто секоја екипа од Израелскава лига има Хапоел и Бнеи во името сум ги помешал.Е ај сеа...
Ко во источна европа: Рапид, Динамо, ЦСКА, Металург...Abe bratce so Izraelcive e ludnijca mi se ima ova sluceno i mene poludev, ima 7-8 ekipi Hapoel se vikaat i 5 ekipi Makabi e aj sea ne zgresi, steta ali toa eajde
Многу бетер се овие, верувај.Ко во источна европа: Рапид, Динамо, ЦСКА, Металург...![]()
nisto ostanavme bez kuka, upm, sega kade ke ziveam.....И шо прајме со евреиве? 1-1 е
----------------------
Ах бе....уште и куќи да ставаме?!?!? Абе ајде![]()
SPort life us od petokot vo bilten ja imasИма некаде од денес Чикаго да се уплати? Во билтенов на betcity шо е online неможам да најдам...