Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бенфика наместена X не ја пишувајте за џабе да губите .. инаку за денеска.
АБЕ ајде МЕСТЕНА ХАХАХА
Уште ли не научивте дека од тие местени ехеее иначе да оваа му јавил Фергусон Манчестер не сакале да тепат па затоа на Х ќе одат .
Оффф бе дете дете вчера си почнал спортска да играш местена ќе ми кажуваш така тебе ќе ти каже некој дека манчестер е местена кој знае со која среќа ја погоди .Ви реков ..
Виде ли бе ? пак крекај ти![]()
Оффф бе дете дете вчера си почнал спортска да играш местена ќе ми кажуваш така тебе ќе ти каже некој дека манчестер е местена кој знае со која среќа ја погоди .
Динамо Киев - Стоук 1 1.77
Динамо се тим за ЛШ а не за ЛЕ, и се едни од фаворитите за освојување на ЛЕ. Стоук не се посветуваат многу на ова натпреварување и во Киев нема да играат: Рори Делап, Крауч, Вудгејт, Етерингтон, Вилсон а најверојатно и Апсон нема да игра.
Динамо Киев - Стоук 1 1.77
Динамо се тим за ЛШ а не за ЛЕ, и се едни од фаворитите за освојување на ЛЕ. Стоук не се посветуваат многу на ова натпреварување и во Киев нема да играат: Рори Делап, Крауч, Вудгејт, Етерингтон, Вилсон а најверојатно и Апсон нема да игра.
Ахх бе дете свати НИКОЈ АМА НИКОЈ НЕ ТИ КАЖУВА УТАКМИЦА ТЕБЕ ТУКУ ТАКА ! ДУРИ И НЕКОЈ АКО ТИ КАЖАЛ Шо верувам дека ти кажал од Фејсбук дечките шо пишуваат ` ДОЈАВИ ` и сега тој дечко кажува дојавааааааааааа Манчестер Х фри Местенка ово оно .Од кај знаеше бе ти јас колку време играм кладилница ? не трескај глупости само безврска и гледај си ја твојата работа. Си дадов мислење дека ќе биде местена и беше исто како што беше и Барселона со Милан во ЛШ за нерешено.. Како јас толку среќа имам ..
![]()
![]()
Не викам дека стално добивам али на интернетов се може да се најде ако се потрудиш .. и ако донекаде го проучиш и го разбираш принципот на кој работат кладилнициве низ светов заедно со таканаречените “фудбалски“ тимови.. зошто фудбалот умре од дамна)
Динамо се тим за ЛШ а не за ЛЕ, и се едни од фаворитите за освојување на ЛЕ.