Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Продадени утакмици колку сакаш, срамота. Вечерва кладилнициве направија ненормална заработка од ЛШ.
Барем Македонија ни направи ГОООООООООЛЕМ МЕРАК.
ин: Тексас-Кливленд 1

Ви реков ..

Бенфика наместена X не ја пишувајте за џабе да губите .. инаку за денеска.

АБЕ ајде МЕСТЕНА ХАХАХА
Уште ли не научивте дека од тие местени ехеее иначе да оваа му јавил Фергусон Манчестер не сакале да тепат па затоа на Х ќе одат .

Виде ли бе ? пак крекај ти :)

Psg 1
Lazio 1
Psv 1
Atl Mad. 1
Kopenhagen 1

Koef. okolu 6 ;) SO SREKA !

Франција - Грција 1 1.30
Русија - Србија 2 2.10
Бирмингем - Брага 1X 1.40
Лацио - 1 1.40
Бешикташ -1 1.70

9.09

Sarpsborg-Stromsgodset 3+
Atletico Madrid-Celtic 1
Sturm-Lokomitv Moscow X2
PSV-Legia 1

Ви реков ..

Виде ли бе ? пак крекај ти :)
Оффф бе дете дете вчера си почнал спортска да играш местена ќе ми кажуваш така тебе ќе ти каже некој дека манчестер е местена кој знае со која среќа ја погоди .

Ја би ви препорачал денеска, а и општо да не играте на италијански тимови во Европа Лига. Погледнете ги само резултати од минатата сезона на италијанските тимови, и ќе ви стане јасно, 4 тимови остварија вкупно 4 победи и ни еден тим не помина во наредната фаза. А општо е познато дека италијанските тимови во последните години не се замараат многу со ова натпреварување.

За Тотенхем нема да настапат: Модриќ, Адебајор, Паркер, Бејл, Кинг, Фридел, Ван дер Варт, Доусон, Ленон, Галас. Реднап изјави дека повеќе ќе се фокусира за средбата со Ливерпул отколку за со Паок и ке им даде шанса на некои младинци.

И Паок имаат некои некои повредени играчи но не знам дали се важни за тимот. На последните 10 натпревари во ЛЕ на 8 од нив Паок изиграл 0-2.

Паок - Тотенхем 0-2 1.75

Оффф бе дете дете вчера си почнал спортска да играш местена ќе ми кажуваш така тебе ќе ти каже некој дека манчестер е местена кој знае со која среќа ја погоди .

Од кај знаеше бе ти јас колку време играм кладилница ? не трескај глупости само безврска и гледај си ја твојата работа. Си дадов мислење дека ќе биде местена и беше исто како што беше и Барселона со Милан во ЛШ за нерешено.. Како јас толку среќа имам ..

288832joj.jpg

3268961559.jpg

Не викам дека стално добивам али на интернетов се може да се најде ако се потрудиш .. и ако донекаде го проучиш и го разбираш принципот на кој работат кладилнициве низ светов заедно со таканаречените “фудбалски“ тимови.. зошто фудбалот умре од дамна :))

Динамо Киев - Стоук 1 1.77

Динамо се тим за ЛШ а не за ЛЕ, и се едни од фаворитите за освојување на ЛЕ. Стоук не се посветуваат многу на ова натпреварување и во Киев нема да играат: Рори Делап, Крауч, Вудгејт, Етерингтон, Вилсон а најверојатно и Апсон нема да игра.

Динамо се тим за ЛШ а не за ЛЕ, и се едни од фаворитите за освојување на ЛЕ. Стоук не се посветуваат многу на ова натпреварување и во Киев нема да играат: Рори Делап, Крауч, Вудгејт, Етерингтон, Вилсон а најверојатно и Апсон нема да игра.

сигурност на извор?

Ако не се посвети на ова Стоук на шо че се посвети ?? На премиер лига ?:D

On:

PAOK - Tottenham -1 @ 2.40 5/10

Од кај знаеше бе ти јас колку време играм кладилница ? не трескај глупости само безврска и гледај си ја твојата работа. Си дадов мислење дека ќе биде местена и беше исто како што беше и Барселона со Милан во ЛШ за нерешено.. Како јас толку среќа имам ..

288832joj.jpg

3268961559.jpg

Не викам дека стално добивам али на интернетов се може да се најде ако се потрудиш .. и ако донекаде го проучиш и го разбираш принципот на кој работат кладилнициве низ светов заедно со таканаречените “фудбалски“ тимови.. зошто фудбалот умре од дамна :))
Ахх бе дете свати НИКОЈ АМА НИКОЈ НЕ ТИ КАЖУВА УТАКМИЦА ТЕБЕ ТУКУ ТАКА ! ДУРИ И НЕКОЈ АКО ТИ КАЖАЛ Шо верувам дека ти кажал од Фејсбук дечките шо пишуваат ` ДОЈАВИ ` и сега тој дечко кажува дојавааааааааааа Манчестер Х фри Местенка ово оно .
Ти ни солиш памет тука дека Манчестер е местена и секако со божја сила испаѓа Манчестер Х и ни се фалиш тука дека си имал местена утакмица , а уствари уште следната утакмица тој шо ти кажал ќе те заебе и ќе го деактивира фејсбук профилот.
Исто лани имаше таков еден ја погоди Баерн Интер два у кец или кец у два не знам како беше го пратев ни една дојава не погоди ,И сега ?
Дали мислеш ти дека тој шо ја погоди Баерн Интер два у кец дали тој навистина ја платил 15 000 евра како шо кажуваше ? дури на една дојава пиша дека платил 25 000 а уствари беше тумба утакмицата и ја тргна од ѕидот.
Ете така се лажат децата ко тебе .
А баш ќе ми биде мило тој што тебе ти ја кажал Бенфика Манчестер да каже и некоја друга утакмица па ние да проследиме и да видиме дали пак ќе испадне .
И ајде ти како човек шо си ја проучил кладлиницата ЗОШТО ПИША ДЕКА ШПАНИЈА НЕМА ДА ТЕПА СО ХЕНДИКЕП ?
Како што знам Шпанија тепаше и со тоа каков хендикеп , дали тоа е твоето проучивање на кладлинците ? или беше местена Шпанија да не тепа со хендикеп па се смени нешто во системот на полувреме . :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom