Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Сум нашол ептен добра страница за повредени, суспендирани и неизвесни играчи за Шпанија (прва и втора), Турција а и сега гледам дека истото ќе има за Русија.

http://ibetbook.com/

Можеби некој ја знае ама јас да ја пишам овде. Денес му ги фатив Almeria (2.75) и Sabadell (2.10) заради страницава.

ps. Знае некој каде има во локалниве кладилници македонски лига да играш полувреме/крај или со хендикеп?

Палермо - Интер - 1 @3.50
Лозана - Јанг Бојс - 2 @1.80
Бока - Сан Мартин -1 @1.55
Велез - Санта Фе - 1 @1.55

Лучко демек паѓаше коефицентот.Крфта му ебам.

арно шо не ја изиграв оти че се иссилев за сите пари
--- надополнето: Sep 10, 2011 11:16 PM ---
Сум нашол ептен добра страница за повредени, суспендирани и неизвесни играчи за Шпанија (прва и втора), Турција а и сега гледам дека истото ќе има за Русија.

http://ibetbook.com/

Можеби некој ја знае ама јас да ја пишам овде. Денес му ги фатив Almeria (2.75) и Sabadell (2.10) заради страницава.

ps. Знае некој каде има во локалниве кладилници македонски лига да играш полувреме/крај или со хендикеп?

Првери во Еврогол

Може ке се смеете кога ке го видите ливчево , ама ова е онака направено а и вреди да се уплати за 20 денари добивка е 19000 :)
Мак-Сло (кош.) 1 WIN
Гру-Фин (кош) 2 WIN
Арсенал 1 WIN
Баерн 1 WIN
Милан Х WIN
Ман.Сити 1 WIN
Челзи 2 WIN
Виљареал 1 LOST
Барса 2 LOST
Дортмунд 1 LOST
Вердер 1 WIN
Стоук-Ливерпул 1 WIN
Пробајте , никад не се знае :) 20 ден се ништо да ги изгубите , ама ако добиете 19000 има да славите 2 месеци:LOL:

Слабо , слабо ... 100% сигурни ме паѓаат , а несигурните ѓи фаќам ... више среќа следниот пат :)

Малку анализирав па еве ги утакмици кои што мислам дека секој ќе има по една на ливче ако не и повеќе и ако добро се искомбинираат 3-4 од овие со поголема уплата треба да излезат.

Арсенал 1 1.40
Селтик 1 1.25
Порто 1 1.20
Бенфика 1 1.30
ПСЖ 1 1.40
Дортмунд 1 1.45
Баерн 1 1.25
Јуве 1 1.50
Рома 1 1.55

Коефициентите се од Спорт Лајф . Ја ќе одберам 2-3 или 4 утакмици од овие во зависност од коеф. и ќе одам поголема уплата
Со среќа на сите викендов

Со 1600 фатено 4400
Порто
Реал
Арсенал
Баерн
Селтик

Денес се мислам дубл Јуве и Рома

Рома-1
Џенова-1
ПСЖ-2
Интер-3+
Волфсбург-гг

Dinamo Minsk, Anderlecht, Universidad Catolica, Anorthosis Omonia Nicosia, Jablonec, Panathinaikos, PSV Eindhoven, Valerenga Oslo, Universidad San Martin, Anzhi Olimpija Ljubljana, Dynamo Kiev, Litva , Шкендија,PSG
искомбинирајте ги на поголем влог
+ вреди да се проба
Genoa - Atalanta 2-1

Серена-Стосур H2(-5,5)@1,9
Фулам-Блекбурн 1 @ 1,7
Литванија-Германија 1 @ 1.3
Венло-ПСВ 2 @ 1,25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom