Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете го тој 1%..0:1 71' минута...Dojava: 99%
17:30 MyPa vs Mariehamn 1 @ 2.20
На интернет квотата за 3-0 беше 2,75, а коа отидов у кладилница 1,5. Чудно.Надал има интересен коефициент за победа од 3-0, само прашање е дали ќе се врати од 0-3 во прв сет. Има 2,75 за 3-0 и хендикеп гемови да победи со 5 разлика вкупно. Може да се проба. И Возниацки-Петкович ми оде на двојка 2.35....
ЧАО БРАТ TUFE Да ти кажам искрено не играј спортска веќе или играј си ама не го лажи тука народот оти од кога те следам со "Дојавите" една единствена немаш погодено една утакмица немаш пишано точно алал да ти е и тебе и на тој шо ти ги кажува дојавите.Секако дека ќе зезне .
Да ме прашуваа мене, нема веќе да даваш вакви сигурни дојави. Ама да ме прашуаваа..Ако зезнеш треба да те банираат. Оти нема да биде прв пат. Зошто едноставно не го напишеш типот и толку? Дојава, мојава, 99%, 125%....
Малку анализирав па еве ги утакмици кои што мислам дека секој ќе има по една на ливче ако не и повеќе и ако добро се искомбинираат 3-4 од овие со поголема уплата треба да излезат.
Арсенал 1 1.40
Селтик 1 1.25
Порто 1 1.20
Бенфика 1 1.30
ПСЖ 1 1.40
Дортмунд 1 1.45
Баерн 1 1.25
Јуве 1 1.50
Рома 1 1.55
Коефициентите се од Спорт Лајф . Ја ќе одберам 2-3 или 4 утакмици од овие во зависност од коеф. и ќе одам поголема уплата
Со среќа на сите викендов