Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми требат тие и Флитвуд. Флитвуд неможи да ги победи последните, а имат играч поќе од 25та мин. :tapp:
Ај да частиш :)
Инаку Австрија Виена тоа топките у гз да си ги пикнете:tapp:

Един Џеко, не знам типчево дали беше цела минута на терен, а погоди за 1-2 и водство на Сити, каква бомба, браво мајсторе :)

На едно само Австрија Виена, на друго само Хул!
Па и не баш фантастичен викенд за моите живци:tapp:

Според мене реален тикет, после поразот на Сити во купот очекувам победа против Фулам
Ливерпул заслужија во најмала рака нерешено против Манчестер ( иако сум фан на Манчестер) па би требало лесна победа против Фулам и конечно да и крене оваа сезона, Дортмунт и Спотринг исто така солидни 1ви со добар коеф.
image.png

Малку ``посигурно`` ливче од претходното (цаката е тука до 6 да се земат парите)
image.png

Мисија `лапни некој денар до 6 успешно завршена` :D
Е сеа се мислам дали дали да го бранам Спортинг х2

Сеа кога фанав некој денар идам со фејнорд, манчестер, андерлехт и дортмунд 1ви да се надеваме дека ќе е реален ден :)

Шкендија и Партизан ги фаќам сега се играше Престон и им даваат “2“ гола од 87-90+ и 3-3.. кога таман да го кинам ливчево 3-2 ја исправаат :cuc:

1.jpg

:vozbud:

Шкендија и Партизан ги фаќам сега се играше Престон и им даваат “2“ гола од 87-90+ и 3-3.. кога таман да го кинам ливчево 3-2 ја исправаат :cuc:

Прегледај го приврзокот 49895

:vozbud:

И добитен си сеа? :D

Дефинитивно ѕверот за досегашниот ден
dzeko.jpg
чекаме уште Дортмунд, Барса, Барса Б, Виљареал, Андерлехт.

Абе Барса Б ментални се или ДА?
Слаби се во одбрана....секојан утакмица примаат гол, само минатата мислам дека издржаа без да примат.
Напад имаат супер, ама одбраната швајцарско сирење не им е рамна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom