Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
^
^
^
И мене ми мирисаше Наполи на Х но еве зошто ја играв 1

- Вилјареал е во лоша форма дури загуби од Гранада во примера а со Баерн дома играа катастрофално
- Најдобриот играч напаѓачот Роси нема да игра а покрај него нема да настапи и неговата резерва Рубен
-Наполи е во добра форма за малку ке победеа во Манчестер (примија гол од слободен) го победија Милан дома прикажуваат константно добра игра мотивирани се и не верувам дека ке пропуштат победа дома а исто така мора да напоменам дека Наполи ретко дома игра 2 пати нерешено (последната утакмица дома со Фиорентина)
- Ние ке ги вадиме Виљареал од криза !?

Ова од мене па натаму вие си знаете..

Сакав да го ставам прв стрелец на гол Ван Бајтен они Туре ми го ставиле, сепак не го сменив ако така било пишано нека оди :)
Инаку еве мои типови за денеска, некои од нив ги пишав/искомбинирав ..

Bayern Munich - Manchester C. 1 @ 2.00
CSKA Moscow - Inter Milan 2 @ 2.75
Lyon - Dinamo Zagreb X @ 4.00
Napoli - Villareal 1 @ 1.80
Otelul Galati - Benfica X @ 3.65
Trabzon - Lille 2 @ 2.60
Manchester United - Basel 5+ @ 3.30

Што толку паѓа коеф. на Динамо З. за 2? Да не има Лион некои повредени играчи и сл?

Podbeskidzie - Belchatow 1 @2,00
Gosti imaju velikih problema oko povreda, a danas nece igrati: Popek, Zbozien, Fonfara, Lacic, Szmatiuk, Kosowski, Bozok, Wrobel, Nowak, Zewlakow.
--- надополнето: Sep 27, 2011 3:57 PM ---
Сега ја уплатив и место 2.05 квота ми ја напишаа 1.65 во спортлајф. Бечќатов се последни во лигата и мислам дека купот нема да им биде приоритет а башка имаат доста повредени играчи.

Paradubice - 1
City - GG
Man Utd - 1&3+
Real M - 1&3+
West Ham - 1

Odd 10.60 Stake 5/10

И .. избегнете ја Интер !!!

Копер - Целје 1
Цска - Интер 0-2
Милан - Плзен 0-3
Шахтјор - Апоел 1
Твенте - Висла 1
Белчатов 1
Точиги -Гифу 1
Фролунда - Тимра 1 хокеј
Дерби - Барнсли 1
И овие Барнсли се со повеќе повредени играчи, но ме плаши тоа што Дерби е единствениот тим во лигата без нерешено.

Millionarios - Santa Fe (Colombia)
Santa Fe za natprevarot protiv Millionarios (koj se igra vo cetvrtok) ke igra so VTORIOT I TRETIOT tim zatoa sto vo cetvrtok prviot tim na Santa Fe ke otpatuva za Brazil za natprevarot od Copa Sudamericana protiv Botafogo.

Според ова овде иди огромен 1 иако нема некоја голема квота јас ќе одам на поголема уплата , а нешто можи и 1-1, 1-1&3+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom