Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па еве си ја имал Ридинг на некое ливче Х2 ваљда тоа си го фатил не те бутнала на сите :D
--- надополнето: 14 март 2012 во 11:30 ---

:D

За вечер Челзи 1 1.85
Може на некои ливчиња и комбинации
1-1 2.9
1 и 3+ 2.65
1-1 и 3+ 4 коеф.

На тоа ливче брат ме турна Ливерпул - Евертон ГГ ја имав.... тоа ливче носеше 380 ден.

Реал 5+
Челзи 1-1 3+

Ако и ова не влезе, моја нога во обложувалница више не влага .

Еве ви еден тикет околу 13 коефициент, не за друго, да го разбиеме малерот (со коефициентов :D )

Simon - Harrison 22.5+ (1,85)
Azarenka - Radwanska 1 (1,20)
Isner - Ebden 1(1,17)
Berdych - Almagro 22.5+ (1,90)
Chelsea - Napoli 1 (1,85)
Tsonga - Nalbandian 1 (1,40)

Бегарево :D

Реал 5+
Челзи 1-1 3+

Ако и ова не влезе, моја нога во обложувалница више не влага .
Прај си ти невозможни ливчиња и кај сакаш да влезе.. прибери се малку .. челзи кој челзи бе наполи ке игра подобар фудбал од нив вечерва .. ке видиш не губи наполи .. пак 1-1 и 3+ многу тешко тоа .. навивам за реал али 5+ е многу .. цска ке игра дефанзивно прво полувреме а може и до 60-70 мин .. после тоа доколку не примат 2 гола до тогаш ке тргнат офанзивно .. ова е моја анализа

Благодарност до членот кој ја кажа Турново.

За вечер
Вердер Бремен Ам. - Хајденхајм 2 2.25

Еве еден тип од мене за сабота .. од сега ви кажувам дека сабота ке бидам во фрки и ке заборавам ..
Crawley - Port Vale 1 1.6-1.7 се движи коефициент а може и да се проба 1 3+

Не знам дали е местена,пола ми се другари шо игрет во Охрид,знам дека се максимално демотивирани ни плата ни бутур и игрет ради реда.. .Драган Антич шо им беше тренер си ојде,напрај многу пари со тие утакмици шо ги намести и ич не даде за клубот па играчиве се разочарани...
Ja gledav utakmicata i Ohrid odigra odlicno, verojatno ne im smeta mnogu toa sto nemaat zemeno plata xD

Ja gledav utakmicata i Ohrid odigra odlicno, verojatno ne im smeta mnogu toa sto nemaat zemeno plata xD
нека не трескаат многу .. не земаа плата тогаш сега е добра состојбата .. имаат добра екипа со млади играчи од србија словенија .. и + остана половина од екипата што играше во првиот дел од оваа сезона ..бтв ете го ѓорески што замина од охрид во 11 октомври нека испадне сега и нека игра втора лига

Turnovo - Sileks .... bev na utakmicata ja gledav , ne bese namestena se izvlekoa vo 90ta , dobro e sto izleze 1 imase 150 luge na stadionot samo zaradi toa sho ja uplatile :D
--- надополнето: 14 март 2012 во 17:51 ---
Levadiakos .... 88' 1:1 :tapp: CIGANI NEVIDENI !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom