Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Бегаш многу од муабетов , едвај вакви натпревари се наоѓаат а скок на коеф над 4 ти е многу наивно да не приметиш ... како и да е овие натпревари не се типуваат , кој тоа ти рекол дека нема да играат со прва постава , плата неземале итн итн ... еден ќе објави и сите довербата во 2-3 реченици празен глуп муабет или на крајот фраза од типот на Нема лоши типови , има лоши резултати ... :tapp:
Tи ако гледаш само пад на коефициенти алал да ти е прав си професионалец нема шо.Второ никој не мора да ми каже дали зеле плати или не зеле има официјални страни на тимојве па ке видиш со кои играчи располагаат на крај ке те прашам зш се сметаш за профи кој тип е најреално според тебе да излезе на еден фуд.натп.чисто онака ме интересира

Tи ако гледаш само пад на коефициенти алал да ти е прав си професионалец нема шо.Второ никој не мора да ми каже дали зеле плати или не зеле има официјални страни на тимојве па ке видиш со кои играчи располагаат на крај ке те прашам зш се сметаш за профи кој тип е најреално според тебе да излезе на еден фуд.натп.чисто онака ме интересира
Oбратисе во вистинско време , сега не е ни простор ни време за тоа :pipi:

Oбратисе во вистинско време , сега не е ни простор ни време за тоа :pipi:
odgovor na vistinski profesionalec :pos::pos::pos:nemoj sea da zemis knigi da citas ili po net da baras ne e tolku strasno (y)

odgovor na vistinski profesionalec :pos::pos::pos:nemoj sea da zemis knigi da citas ili po net da baras ne e tolku strasno (y)
20081023_sijalica.jpg

Your only way to truth ...

Шц ...мали....ај седи мирен,да не те прати да му уплатиш ливче,и успат да му земеш четврт со месо.

AC Milan - 1 & 3+, a можеби ќе ја пробам точен резултат 2:1

Чикаго -Аталанта +184 кошеви 1.9 коефициент!

Не знам дали да плачам или да се смеам..првата четвртина 15-25 втората 11-15..господ да чува и да брани кош неможат да си дадат....вчера милвоки 32 поени даде во една четвртина а чикаго во две четрвтини 26 поени:pos:..пресмешно е ова минус 150 коша ќе оди утакмицата

Дај напишете едно ливче кошарка

Бешикташ - 1-1
Милан - 1
Ерготелис - 1
Евертон - ГГ

И дај некој што следи НБА нека пише еден тикет со 3-4 утакмици со под или над кошеви :)

Во последно време кошарките завршуваат на помалку кошеви..
Ја потрошија муницијата изглеа,тимови шо првите кола пукаа по 105+ кошеви сеа одвај +90 одат...
Па попаметно е да се пука на помалку кошеви....
Ај да зирнам шо понуда има па ќе пишам некој предлог-тип....

Во последно време кошарките завршуваат на помалку кошеви..
Ја потрошија муницијата изглеа,тимови шо првите кола пукаа по 105+ кошеви сеа одвај +90 одат...
Па попаметно е да се пука на помалку кошеви....
Ај да зирнам шо понуда има па ќе пишам некој предлог-тип....

Кливленд-Шарлот 115:101 = 216 поени
Чикаго-Аталанта 76:74 = 150 поени
Мемфис-Сакраменто 113:96 = 209 поени
Оклохама-Портланд 93:103 = 196 поени
Јута-Милвоки 85:73 = 158 поени
Лејкерс-Хјустон 108:99 = 207 поени

Вчера на 4/6 утакмици паднаа +поени така да ... :)
Ќе видиме за денес што понуда има,колку поени постигнуваат екипите па ваљда ќе искомбинираме добитно.

Вчера првпат играв со тие плусеви-минуси и конечно добитен :)

Пукајте за вечерва пак нешто.

Da vi kazam nesto u NBA nema umoren ova ona...Ednostavno Cikago igra odbrana site drugi igraat napad.Rezultat na mnogute kosevi se losite odbrani a ne jakite napadi.I sekogas gledajte kako odigrala ekipata vo prethodnite nekolku utakmici ali bitna e i granicata.Za vecer Minnesota-Memphis 199.5- , i eden tip od NHL Anaheim-San Jose 0-5 i ova vi e dobitno.Inaku vo NBA ne mozes da fatis 8 tipa za edna vecer i moj sovet e uvek da gi irate dve-tri utakmici na eden tiket.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom