Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Како што разбрав ја отворил и ја држи странава еден познат обложувач од Скопје. Не ми се верува дека нешто посебно ќе има, но ајде да видиме какви „анализи’“ ќе ни даде.

https://www.facebook.com/pages/Совети-за-обложување-иформации-помош-дојави/215337195257494

Уште кога прочитав Дојава знам дека нема аир и нема зошто да го пратам.Тоа шо бил спортска личност нема врска за мене можеби има некој врски тука во МКД а и зависи со шо спорт се занимавал.Најдобри анализи и луге шо можат да ви помогнат во типување се спортски новинари али не овие нашиве погледнете ги оние на Спортклуб колку многу детали знаат за секој тим,играч просто како да ги пратат 24 часа што прават.

Б.Минхен -М.Сити -- Т2 2+ (3,15) поклон на денот ;)

Последните 4 од 5 одиграни мечеви на Сити не излегле тим2+...
И тоа не успеаа да им дадат гол/ови на смешни екипи од Азија...
Али ајде, Баерн експериментира со составот, па све е можно...

Вчера како што играше сити ова е добар тип ... дури се мислам јас и на победа на Сити ама баерн е баерн :D

никаков показател не е турнеата во Азија каде се оди по стекнување нови фанови и спонзори,Азија е најголем пазар во светот + платениците на Сити бараат мотив за игра-ако не против Баерн,не знам против кој би можеле да се разиграат во моментов.....Пелегрини важи за офанзивен тактичар,прашање на време е кога ќе го наштелова нападот да дели по 3+ голови по натпревар........годинава после загревачките 4-5 првенствени кола,очекувам секое коло да го играат 3+ во Англија

Сити со Пелегрини ке е дефанзивно појак тим Милан се катаклизма Баерн е далеку од тоа колку и да тактизираат овде Германците нејкат да губат а мислам дека и во МИнхен е турниров(не сум сигурен).Инаку незнам од каде ова дека Пелегрини е офанзивен тактичар ова првпат слушам Малага и Вилјареал беа тврди ореви токму поради неговата успешност да постави добра дефанзива како и да е за пријателски меч коеф е добар за Т22+

Сити со Пелегрини ке е дефанзивно појак тим Милан се катаклизма Баерн е далеку од тоа колку и да тактизираат овде Германците нејкат да губат а мислам дека и во МИнхен е турниров(не сум сигурен).Инаку незнам од каде ова дека Пелегрини е офанзивен тактичар ова првпат слушам Малага и Вилјареал беа тврди ореви токму поради неговата успешност да постави добра дефанзива како и да е за пријателски меч коеф е добар за Т22+

Не е пријателски, ова е Ауди куп ...

Не е мал коефициентот ни за Сити дава 1+ гол@1,5
Ќе го сврзам со уште 3-4 тениси или фудбали.
--- надополнето: 1 август 2013 во 17:25 ---
А Ауди куп што е, ако не пријателски куп?

Јас ќе ја пуштам 3+ прво полувреме @5.00

У Моцарт коефициентот е 5,5

Не е мал коефициентот ни за Сити дава 1+ гол@1,5
Ќе го сврзам со уште 3-4 тениси или фудбали.
--- надополнето: 1 август 2013 во 17:25 ---

У Моцарт коефициентот е 5,5

Каде го најде коеф? во која кладилница?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom