Ајде вака, бидејки добив неколку пораки по ПП за да кажам типови, еве, ке соопштам што планирам да играм за утре, ма да обично или не, кога ке кажам што играв, утакмиците идат контра...
Одбрав 6 натпревари кои ке ги комбинирам, 2 или 3 ке идат на појака уплата...
Манчестер - Астон Вила... Тип 1... @ 1.30 10/10*
По поразот на Сити денес, едно е кристално јасно, утре Манчестер со победа пишува историја...
Немаме зошто да им даваме поени на Вила, така да, прилично е јасно што ке се случи утре...
Би почекал да го видам составот првин ако некој ја врзува на поголема уплата, да не излезе Ферги со комбиниран состав, зошто му се вртат фикс идеи во глава во последен период...
*Доколку излезе со Ван Перси, Кагава, Руни, Керик. Џонс, Рафаел, Евра, Де Геа...
Прилично добар 1.... За похрабрите 1&3+, ке играат за Ван Перси да излезе пред Суарез на листата на стрелци...
Bradford-Colwin Bay Tip 2 @ 2.50 ... 6/10
Претходното коло фатив 2-2 на Колвин Беј со Ворктингтон, беше типична 3 за 3....
Брадфор е веќе 9 поени зад плејоф местата, а на Колвин Беј очајно му требаат 3 бода да избега релегација...
Првиот натпревар го добил Брадфорд, веројатно пуштена од Колвин Беј, додека бркале место во плеј оф, но сега кога се далеку од него, мислам дека е редно да ги вратат поените назад на екипата на која и се многу потребни...
Монако-Клермонт 2-3 гола... @ 1.90 8/10
Клермонт има големи проблеми со реализација, додека пак Монако се тврди на реализација, откако ке поведат со 1 или 2-0, застануваат, не се екипа која иде да го дотолчи противникот...
Мислам дека ке дадат гол два, и ке ја умртват играта како и што прават цела сезона...
Crusaders - Cliftonville... GG3+ околу 2.20 коеф, 8/10
Двете екипи играат напаѓачки фудбал, на последните 5 натпревари што ги одиграле овие екипи со други противници паднале 34 гола... Двете екипи имаат загарантирано место во Плејофот, и би требало да понудат убав натпревар со голови...
Похрабрите, нека ја пробаат и на GG4+ ...
Wil-Belinzona 2 @ 2,10 и коефициентот паѓа... 7/10
Wil се стабилни на средина на табела, не им се заканува испаѓање, додека Белизона брка прво место, на само 3 поени се од лидерот... Ако не ме излажала историјата на нивните дуели, и фактот дека паѓа коеф за 2-ка, од 2,40, на 2 денес, би требало без некои поголеми проблеми да влезе 2-ка...
И за крај...
Ascoli - Padova... 1 @ 2.45 .... 6/10
Несомнено, екипи кои си го имаат, на ти го, дај ми го... На ред би било нерешено, но со оглед на тоа дека Асколи е во зоната на релегација, би кажал дека ке одиграат двете екипи за Асколи...
Во случај да сум грешка, и некој сака да ја игра на поголема уплата, како некој вид на осигурување нека биде 1Х...
Значи, тие што сакате да земете пари денес, сите да играте контра мене...