Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hameenlina 1x пошо oulu се во голема финансиска криза и притисок

Ac Oulu boss said today in newspaper that ac oulu will need almost 300 000 € to survive this season, what is big €€€ for ykkönen level. They are in very deep finantical troubles and with striker proplem. ac oulu did buy new striker, at least they say so, but he will propably not play in hameenlinna game. actually nobody doesnt even know who that new striker might be
facepalmua8.gif

Deci slucajno dan znajte dali nekade mojt da se uplatit za rezultative od izborive, aku mojt vo koja kladilnica ?

што мислите за velez - penarol ќе биде ли 1?

што мислите за velez - penarol ќе биде ли 1?

јас ја имам на тикет 1-1 . не зафркавај , ако дозволат против овие да не влезат у финале на либертадорес куп ќе треба да се убијат. велез има страшен состав , пењарол е исклучиво домашен тим . сигурно поминува велез за големо финале против сантос.

Deci slucajno dan znajte dali nekade mojt da se uplatit za rezultative od izborive, aku mojt vo koja kladilnica ?
кај нас не верувам дека има такво нешто ,уште не сме америка .
А и да има не верувам дека ке ти одговата бидејки ке има 1,05 коефициент за победникот .

јас ја имам на тикет 1-1 . не зафркавај , ако дозволат против овие да не влезат у финале на либертадорес куп ќе треба да се убијат. велез има страшен состав , пењарол е исклучиво домашен тим . сигурно поминува велез за големо финале против сантос.

следам овде :)
ја чекам 1-1 на еден тикет,и 1&3+ на вториот.
иначе
за викендов:
Хрватска
Англија
Русија
Италија

за некоја поголема уплата.
околу 2.5 е коеф.

следам овде :)
ја чекам 1-1 на еден тикет,и 1&3+ на вториот.
иначе
за викендов:
Хрватска
Англија
Русија
Италија

за некоја поголема уплата.
околу 2.5 е коеф.

+ Германија

е јебига.
1500 ми донесе Велез за 1&3+
а 3800 ми бутна на 1-1 :/