Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
FC Vlasim-Sparta Prague B 1
AaB II-Aalborg Freja 1
Portugal U21-Germany U21 3+
Servette-Bellinzona 2

Olympiacos - Panathinaikos 1 (1.70)
Според мене сигурно доаѓа ова,ќе биде пекол во Пиреја,првата утакмица анемична игра на Олимпијакос и Пао заслужено славеше за разлика од втората утакмица каде беа многу подобри ама судиите на крај ги испокрадоа,Дуда ги има средено своите играчи и се освен убедлива за мене е изненадување!!!

ее кога ке си помислам што беше оваа тема бевме 60 -70 а може и повеке луге кој секоја ден дававме понеколку типови ,дојдоа администраторите и не разбија т.е го снема квалитетот

ее кога ке си помислам што беше оваа тема бевме 60 -70 а може и повеке луге кој секоја ден дававме понеколку типови ,дојдоа администраторите и не разбија т.е го снема квалитетот
ova go cenam
mozi se karavme nekosh ama temava pukashe i dojde edno devojche od 14godini i gi banirashe site i sega coek nema
kazete aj sho da naprajme za pak da se vratat istite

ova go cenam
mozi se karavme nekosh ama temava pukashe i dojde edno devojche od 14godini i gi banirashe site i sega coek nema
kazete aj sho da naprajme za pak da se vratat istite

па и социјалната група ја нема веќе ке мора овде да се префрлиме

Ех убави времиња тие беа кога еден дечко од тетово даваше дојави секој ден,а имаше и други давјца кога му контраа со дојавите и сите ги годеа и тоа како ...можеби имаше расправии но темата функционираше и имаше одлични дискусии за евентуалните прелази и дојави...сега поради строгите правила модераторите ги избркаа пола од нив и ние тука што останавме ќе наоѓаме утакмици со по 1.6-1.8 коефициент за да фатиме мала сума на пари!

САНТОС ЗОШТО БЕ ЗОШТО ОД 1-3 3-3 ДА СЕ НАПРАЈЈЈЈЈ
МЕ ОТЕПА ГОТОВО ОВА НЕ Е МОЖНО

15:00 Espoo - KooTeePee - 2 @ 1.70
15:00 Aarhus F. - Holstebro 1 1.50
17:30 Hameenlinna - AC Oulu - 2 @ 2.00
23:00 Velez - Penarol 1 1.50

Ех убави времиња тие беа кога еден дечко од тетово даваше дојави секој ден,а имаше и други давјца кога му контраа со дојавите и сите ги годеа и тоа како ...можеби имаше расправии но темата функционираше и имаше одлични дискусии за евентуалните прелази и дојави...сега поради строгите правила модераторите ги избркаа пола од нив и ние тука што останавме ќе наоѓаме утакмици со по 1.6-1.8 коефициент за да фатиме мала сума на пари!

Da steta :) toj od tetovo dobar bese
--- надополнето: Jun 2, 2011 9:55 AM ---
Да пробаме:
Fin.3/C 17:30 SJK-Vipa 7+ 7,35
Fin.3/A 17:30 Klubi04-Kapa 7+ 9,00
Mozzart

Тикет
Fin.2 17:30 Lahti-Kemi 1 1,40
Fin.3/A 17:30 MP-Kotkan 1 1,35
Fin.3/A 17:30 Klubi04-Kapa 1H 1,27
Fin.3/B 17:30 Jazz-Lopa 1 1,30
Fin.3/C 17:30 SJK-Vipa 1H 1,25