Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стандард,Шалке и Селтик денеска,се чекаат уште Порто и ЦСКА М. утре.

иначе
Велез 1
Штурм 2

за утре ми изгледаат добри за играње.

добитен,освен ако порто од 2:5 изгуби утакмица :)

Најверојатно. Зависно од тоа каде ти е уплатено ливчето. Ќе си прашаш за најсигурно :)
До крај на колото(понеделник 23:59) ако не се доигра се смета квота еден.Во 99% од обложувалниците во Македонија.

На здравје

За денес :
Интер-1 1.6
Цска Москва-1 1.4

Мислам дека овие утакмици се малку поризични од претходните иако се огромни фаворити спрема противниците...Интер игра скоро небитна утакмица,последно коло на домашен терен против подпросечната екипа Катанија која веќе има обезбедено опстанок и мислам дека нема смисла сега на крајот да ја наместат утакмицата....а Цска Москва игра финале куп против екипа од долниот дел на табелата и мислам дека нема да ја пропушти оваа шанса за да стигни до трофеј оваа сезона..!

На здравје нека вие:)

Многу сум труп, жими се... Абе барав уште една утакмица со 1.40 = 1.60 негде и триста утакмици кои ми се вртеа во глава (само дел од нив, Интер, Арсенал ГГ, ЦСКА, КВСК, Јанг Бојс ГГ, Сити Мајами, ок ова можеби нема да тепа Мајами), јас го одбрав Manarino - Rufin 1 и заврши како ами ако не 0:3 . И тоа не шо ги знам играчиве, секаде шо ја даваа на интернет. Па маме него на овај Манарино или како да се викат, да дајт Господ како не фатит сида, племе негово... :nerv:

Знам дека сам си сум крив, ама сакав да се "оптушам" негде... :toe:

За вечерва ако имате пари негде на нет, клавајте на Мајами. :)

Само Розенбург не испадна, сепак добитно .. :)

331305886320.jpg

+

111305886378.jpg

И денеска добитен, само една пак ме зафркна (утре ќе го сликам) сепак систем и некаде околу 2500 пак им извадив :)
Последниов месец преку 30.000 сигурно им земав, ептен добар месец ..

Манчестер Јунајтед - Јувентус - ГГ

Lucie Safarova - Julia Georges , over 21,5 games @ 1.95 5/10. Pocetok : 11:00 .

I dvete se dobri teniserki na zemja , Georges ovaa sezona pokazuva odlicen tenis , toa se vide vo Stutgart kade go osvoi turnirot so pobeda vo finaleto nad Wozniack a vo Madrid stigna do polufinaletoi. Tipicna germanska teniserka , silen ud...ar i jak servis. Safarova ovaa sezona skoro sekoj mec sto go odigra bese over 21,5 games , t.e. imase 3 seta , vo madrid stigna do 1/4 finale , vo Rim padna vo 2roto kolo . Ocekuvam golema borba na dvete i 3 seta .

http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=864727

Krylya Sovetov Samara-CSKA Moscow 2
Sturm Graz-FC Wacker Innsbruck 1
Austria Wien-Salzburg 2

19:00 Avarta - Hellerup 2 @ 2.00
Ako igra nekoj na net neka ja odigra kaj nas ja nema DANSKA: 2nd Division Jug...

18:00 Honefoss - Stabaek 2 @ 1.90
19:30 Delemont - Lugano 2 @ 1.70
20:45 Scotland - Wales 1 @ 2.10
18:00 CSKA Sofia - Slavia Sofia 1&3+ @ 2.40

Scotland - Wales 1 2.00 3:1

Detroit - Tampa Bay 2 2.10 одложена

Texas - Chicago 1 1.65 2:1

за ноќните птици :

Филаделфија - Синсинати 1 1.60
Њујорк - Колорадо 1 1.55
Сантос - Черо Портено 1 1.40

њујорк 3 кола без победа , колорадо 3 кола без пораз. сантос игра полуфинале на копа либертадорес , голем фаворит е . филаделфија е посилен тим од синсинати , синоќа изгубија од синсинати , тешко и вечерва да паднат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom