Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам тука сите фаќате пари на големо..:):)..секоја чест за вашите исплатени средства но и да бевте така добри за овие дена нешто сигурно да кажите барем и ние другите кајганаџии да се омрсиме бидејќи кризи почнаа да идат...со почит!

За денес преку онлајн си ја имав само Рад - Металац 1 (2:0 тепа) друго ништо не играв
А за утре мене најсигурна ми е Sao Paulo 1, а можи да се врзи и со Брага 1Х и ПСВ 1

nemoj i ti da svatis pogresno procitaj go cel muabet ja bi ja pisal tuka nema problem samo me nerviraat ima nekoj clenovi sto glumat ludilo i se ponasaat u stilot od kaj mestenka ova ona a toa strasno me nervira ja ke gi pisuvam tuka uzivaj ti :D

znam deka ima takvi rakcii i ponekogas se opravdani i tie zasto ima nekoj se rasfrluvaat so mesteni utkamici izvadeni od raka, mene muuabetot mi bese koga se ima navistina dobri informacii da se podelat, ne mora da se kaze deka " brat ti " kako igrac ti kaza ama moze poinaku da se navesti deka se raboti za seriozno info,jas edenas porano spomnav malku da vati pozbilno forumov da se dava min objasnuvanje za tipovite ama bev ignoriran.

znam deka ima takvi rakcii i ponekogas se opravdani i tie zasto ima nekoj se rasfrluvaat so mesteni utkamici izvadeni od raka, mene muuabetot mi bese koga se ima navistina dobri informacii da se podelat, ne mora da se kaze deka " brat ti " kako igrac ti kaza ama moze poinaku da se navesti deka se raboti za seriozno info,jas edenas porano spomnav malku da vati pozbilno forumov da se dava min objasnuvanje za tipovite ama bev ignoriran.

ja koa ke iam utkmici ke davam info ti sledi na forumov ke vidis drugar :D

nemoj i ti da svatis pogresno procitaj go cel muabet ja bi ja pisal tuka nema problem samo me nerviraat ima nekoj clenovi sto glumat ludilo i se ponasaat u stilot od kaj mestenka ova ona a toa strasno me nervira ja ke gi pisuvam tuka uzivaj ti :D
Drugar,ic da ne ti e gajle koj sto pisuva,teraj si tipo tvoeto i davaj tipcinja...nikoj ne tera nikogo da prepise tip ako nejke.
Pozz sekoe dobro
Utre
Leverkuzen-Villareal 1

9/10

inace ja utre site utkmici od uefa mislam da gi igram 1+prvo poluvreme 1+vtoro poluvreme toj kombinraiot tip sto e u sport life samo bez liverpool drugite 7 urtkmici site pravat 70.kof da im bapnam 1000ce 70iljadi dobvika ramno :D pa ke me mavne srce ako ispadne livceto ;D

И по колку пари ставаш на овие препишани утакмици? :)

Oвие спортлајф се катастрофа... сакав да ги уплатам Арсенал дава гол (1.90) со Тотенхем оди понатаму (1.30) за 100 евра не ми дадоа :S, и еден забеган ми вика неможеш да ја спојуваш Тотенхем со оди понатаму и му викам стај ја 1X вика не бива 2 утакмици :uvo:
И уплатив 4 утакмици за 1000ка добивка 9 и пак на една... ама од денеска е решен проблемот си отворив картичка и само на интернет ќе пукам овој месец ако не направам пари или ќе се откажам или ќе направам подолга пауза, плус 100% бонус имам како почетник на интернет кладилниците... :)

во право си тука за насиве кладилници
мене денеска санто не ми ја примаја сингл во евро гол се да му ебам чути шо блиску имаше спортлајф
иначе и јас за брзо че депонирам на бет365

Charlotte - Chicago 2 @ 1.35
Boston - L.A. Clippers 1 @ 1.20
Milwaukee - Cleveland 1 @ 1.25
New Orleans - Dallas 2 @ 1.65
Sacramento - Orlando 2 @ 1.30

Toronto - Utah 1 @ 2.00 некако ова ме влечи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom