Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
уште од вчера си ја планирам за Х со ке кажеш ?

Незнам нејќам да сугерирам типови како што можеш да видиш не сум ја ни типувал погоре. Јас како фан нормално сакам да тепа ама со оглед на тоа колку и КОИ се повредени ќе биде тешко. Али ако морам да ја играм би ја играл од 0-2 гола.

Za Palermo - Sampdoria 1/2 ic ne veruvam deka taka ke bide..
Sampdoria nema tim za edno poluvreme da se vrati od poraz pa i da pobedi, (cassano go nema veke) a palermo ima mnogu dobar tim, ako nekoja igra e mestena, togash bi probal ovie tri natprevari : Milan, Lacio, i Kievo.. drugite ne veruvam :)

Juventus - Parma - 1 @ 1.50
Roma - Catania - 1 @ 1.45
Genoa - Lazio - ppX @ 1.85
Bologna - Fiorentina - ppX @ 1.80
Mallorca - Almeria - 1 @ 1.75

Single:
Cagliari - Milan - X @ 3.00
Brescia - Cesena - X @ 3.00

Mallorca - Almeria - 2/1 ми ја кажаа, ама не ја играјте на мене ич не ми е сигурна, јас ја играв само 1.

Мислам дека болоља-фиорентина би требало да падне 1-2, а за утре ми ја кажаа Фросиноне-Ливорно дека би требало да падне 1-2, ако ја играте , ја играте на ваш ризик не сакам после не излажа или слично.

каљари-милан мој избор Х .....како шо гледам составо на милан ке е следнио-робињо,пато.сеедорф,страсер,гатузо,амброзини,абате,неста ,силва,антонини.абиати на голо-не ми изгледа како некој победнички тим кој може да донесе победа од каљари .традицијата вика дека имало и порано нерешени резултати во каљари а за резултатот," како да им фали резултат 1:1" :raz:
џенова-лацио мој избор ГГ-мислам оти двете екипи ке одат на победа ,голови очекувам и на двете страни
лече-бари мој избор 1-колку шо најдех информации за бари има доста повредени па ке му дадам предност на домаќино а бари инака оддамна го гледам како член у сериа В
болоња-фиорентина мој избор 1Х-нерешено ми изгледа најреално ,белким со тај состав нема виолетовите да ги земат првите 3 бода

^ ај уште еден пост напиши не можеш едит или само да се пишува?

СИНГЛ
Палермо - 1

ТИКЕТ
Милан - 3+
Давиденко - 1
Удинезе - 1
Интер - 1

Levante - Real M 1X 2.15 (ne se letajte za INTER posto nema da igraat J.CESAR, Snajder i Eto)

Арно шо се успав :tv:

Интер - 1
Џенова - 1
Милан - 3+
Удинесе - 1

Inter - Napoli - 2 @ 4.0

Cagliari - Milan - 2-2 @ 3.3

Palermo - Samptoria - 1-X @ 13.0

Онака ризично :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop