Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Werder Bremen - Inter T1 @ 2.40
Lyon - Hapoel T.A. 1-1 @ 2.00
FC Kobenhavn - Panathinaikos 1 @ 1.45
Philadelphia - Cleveland 1 @ 1.35

Тикет 2
Werder Bremen - Inter X @ 3.00
Manchester Utd. - Valencia 1 @ 1.75 или X-1 @ 4.60

Benfica - Schalke 1
Bremen - Inter 1
Bursaspor - Rangers 1
Manchester Utd - Valencia 1

Бурса ГГ&3+
Вердер ГГ&3+
Твенте ГГ&3+
Копенхаген ГГ&3+
Бенфика ГГ&3+

Вкупен коефициент 50,9
браво брат си ги погодил сите освен за интер не дадоа гол!
сепак браво!
а од коефициентов боли глава!браво!

*Lyon - Hapoel - 1
*Barcelona - Rubin Kazan - 1
*Kopenhagen - Panathinaikos - 1
Manchester - Valencia - X
Benfica - Schalke - X
Twente - Tottenham - X
Werder - Inter - X
Bursaspor - Glasgow - X

3/5

јас сум го фаќал бе!!! ахахахаххаха го свртев доле лион а горе го качив шалке! ми ја кажа тој што работи у клац, а лион ја симнав доле дека ми беше најнесигурна, и сум го ловел ахахахахаххаха али незнам колку ми е добивка утре ќе зиам пари пахахаххаха

јас сум го фаќал бе!!! ахахахаххаха го свртев доле лион а горе го качив шалке! ми ја кажа тој што работи у клац, а лион ја симнав доле дека ми беше најнесигурна, и сум го ловел ахахахахаххаха али незнам колку ми е добивка утре ќе зиам пари пахахаххаха
брат сакаш да кажеш на ливчето после си ги сменил?или?не те сфаќам шо сакаш да кажеш!
А има ли уопште некој што фати на спортска денес?

браво брат си ги погодил сите освен за интер не дадоа гол!
сепак браво!
а од коефициентов боли глава!браво!

И Бурса спорт не е фатена ова се рачуна како еден тип односно утакмицата ти е фатена ако двата тима дадат гол а утакмицата биде 3+ пример 2-1 3-2 3-3....

брат сакаш да кажеш на ливчето после си ги сменил?или?не те сфаќам шо сакаш да кажеш!
А има ли уопште некој што фати на спортска денес?

da de, go pisav vakvo na net t.e na forumov, i u klac ja spustiv dole X lion a ja kaciv gore salke 2jka cista 2jka svakash sea!

--- надополнето ---

Не знам ама мислам дека сум едниствен член на форумот што ја пиша Шалке 2 и ја погоди..:smir:

cista 2jka brat i jas ja rokav, ja imav gg3+ i 2jka, na jakite tiketi, a na tie kaj so igram bingo po 20 den uplata za 600 000 dobivka, sum ja fatil shalke 2-2 i 3+ i valencia i rendzers 2-x, a totenham x-x,

cista 2jka brat i jas ja rokav, ja imav gg3+ i 2jka, na jakite tiketi, a na tie kaj so igram bingo po 20 den uplata za 600 000 dobivka, sum ja fatil shalke 2-2 i 3+ i valencia i rendzers 2-x, a totenham x-x,

Не знам за тебе ама јас сериозно ја рогнав а ти со овие цифри и типови не ми изгледаш сериозен..како и да е не мислам да ставам слика за да докажам туку поентата ми беше како никој не се сети дека на Бенфика и не му беше потребна победа!

*Lyon - Hapoel - 1
*Barcelona - Rubin Kazan - 1
*Kopenhagen - Panathinaikos - 1
Manchester - Valencia - X
Benfica - Schalke - X
Twente - Tottenham - X
Werder - Inter - X
Bursaspor - Glasgow - X

3/5
Брааат знам дека боли и мене на 1000000 тикети по 1 ме туркала .. поарно кажи, исплачи се отколку прикаски да вртиш .. знам дека голема јанза те јади :smir:

милан-ајахс 0-2 гола
арсенал-партизан 1
баерн-базел ГГ
клуж-рома 2
марсеј-челзи 1
реал-оксер 1
шактјор-брага 0-2 гола
жилина-спартак 2
виченза-сиена ГГ
бетис-барселона б 1
аберисвит-еарбус 1 и 3+

Статус