Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Арсенал - Фулам 1
Манчестер Сити - Болтон 1
Челзи - Евертон 1
Блекбурн - Вулверхемптон гг
Киево - Рома 3+
Милан - Бреша 1
Леванте - Атлетико Мадрид 2
Реал Мадрид - Валенсија 4+
Осасуна - Барселона 2
Шалке - Баерн Минхен гг

Барем за утеха нека ми е ова. :kesa:

Cardiff - Preston 1 @ 1.50, најсигурно за утре според мене.
си го ставил пандев да даде гол иако знаеш дека од февроари немал дадено гол ,браво за погодокот .
го пратам бангор од велс и се прашувам дали е можно да има 14-0-0 до сега импресивно
п.с има ли некој забележано до сега даков биланс ,јас толку втење по билтени во изминатите 5 години не наидов на таков резултат.

поздрави го пандев , јака дојава:pos2:
имам за утре јас дојава 2 во 1 цена 200марки

--- надополнето ---

ВО КЕШ

дај некој нека ми пиши во порака како да ставам слика од тикетот за да видите која беше дојавава :P

Киево - Рома 2
Арлес - Нанси 2
Шалке - Баерн 2
Леванте - Атлетико М 2

дај некој нека ми пиши во порака како да ставам слика од тикетот за да видите која беше дојавава :P

Oди на www.imageshack.us аплоадирај ја таму, и после че се појави forum code, и че го копираш овде :D

Ауе - Инглостад

прв со претопследен , за 1 е 2 коефициент
Да не знае некој зашо е толкав коеф , да не имаат нешо повредени многу овие Ауе или нешто друго ,
Ако знае некој нека пише зашо сакам да ја играм синглче

Ауе - Инглостад

прв со претопследен , за 1 е 2 коефициент
Да не знае некој зашо е толкав коеф , да не имаат нешо повредени многу овие Ауе или нешто друго ,
Ако знае некој нека пише зашо сакам да ја играм синглче

Не мислиш дека ако тепа и сега дека мн ќе му дојди? :) 6-0-0 игра дома. Не се некој силен тим за да ја освој лигата. Реден е кикс мислам. Ама да не излези дека сум те премислил, пиши си ја :D

--- надополнето ---

Да не бидам офтопик:

Willem II - Feyenord 2

Не мислиш дека ако тепа и сега дека мн ќе му дојди? :) 6-0-0 игра дома. Не се некој силен тим за да ја освој лигата. Реден е кикс мислам. Ама да не излези дека сум те премислил, пиши си ја :D

--- надополнето ---

Да не бидам офтопик:

Willem II - Feyenord 2

Така е, исто мислење е и моето, но сега не значи дека ке кискнат АУе или ке тепат,туку тоа е објаснување зошто е таков коефициентот:smir:

за утре ВЕСтБромвич - Њукасл 2 2,9
Еспањол - Спортинг 1 1,7
Катаниа - Јуве 2(или ГГ):toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom