Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cibalia-Karlovac 1 1.90
cibalia ima dobar sastav, najmanje za sredinu tablice, a kod kuće mogu dobit svakoga...prošlu kod kuće dobili drugu momčad prvenstva rijeku i to sa 4-1, a moglo je da završi i sa više pogodaka....prošle sezone nije doživila nijedan poraz kod kuće, čista domaćinska ekipa, a danas su joj prijeko potrebni bodovi....
Не е на Македонски али ќе го разберете.
Истра-Сплит 2 2.50-И ова може да се проба.
КПР-Донкастер 1 1.75
Charleroi-Lierse 1 1.90
Genk-Zulte-Waregem 1 1.55
Fletwood-Bath 1 1.6
Hajduk-Varazdin 1 1.2
Slaven-Hrv. Dragovoljac 1 1.4

Ншето од ова ќе комбинирам.

Цибалија 1-0
Хајдук 2-0
Славен 3-0
КПР 3-0
Флитвуд 2-1
Сплит 0-1 штета не ја играв
Генк 3-0
И на крај последната што ја стаив Шарлерои 0-1.
Да даде господ никад веќе да не победат.

Galatasaray - Buyuksehir I. 2 @ 6.50 ( турците се познати по местењето, зошто да не ја наместат и оваа :) )

Еспањол-1
Селта-1
Кајзерслаутерн-3+
Тулуз-гг

Јувентус - Калјари 1
Полска - Германија 1 (одбојка)
Шарапова - Дате Крум(+5.5) 1 со хендикеп..

Manisaspor - Sivaspor - 1 @ 2.30

Манисаспор од минатото коло имаат нов тренер, кој минатата недела им ја донесе и првата победа. Тој е еден од најискусните турски тренери, бидејќи тренирал 10 турски прволигашки тимови. Исто така Манисаспор го донесе и Макукула, минатогодишниот најдобар стрелец во Турција, кој минатата недела на двапати беше прецизен. Тимот на Сиваспор е доста слаб, на претходните 5 натпревари прими 11 гола и не гледам зошто би му направил некаков проблем на домашниот тим, кој игра пред полн стадион, откако се орагнизираа навивачите по повикот на новиот тренер и за денес најавија максимално присуство.

Manisaspor - Sivaspor - 1 @ 2.30

Манисаспор од минатото коло имаат нов тренер, кој минатата недела им ја донесе и првата победа. Тој е еден од најискусните турски тренери, бидејќи тренирал 10 турски прволигашки тимови. Исто така Манисаспор го донесе и Макукула, минатогодишниот најдобар стрелец во Турција, кој минатата недела на двапати беше прецизен. Тимот на Сиваспор е доста слаб, на претходните 5 натпревари прими 11 гола и не гледам зошто би му направил некаков проблем на домашниот тим, кој игра пред полн стадион, откако се орагнизираа навивачите по повикот на новиот тренер и за денес најавија максимално присуство.

3:0 :smir:

за утре

Kasimpasa - Fenerbahce - 2 @ 1.60

На овој натпревар нема домаќин бидејќи ќе се игра надвор од градот поради тоа што стадионот на Кашимпаша се реконстуира. Формално домаќините се најслаб тим во Турција оваа сезона, приковани се за дното. Во летниот преоден рок комплетно го сменија тимот, донесоа дури 10 нови играчи и имаат проблеми со склопување на тимот! Фенербахче пак е единствен тим во Турција кој сеуште нема освоено бод на гости!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom