Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
eve go moeto livce od denes

carlisle 1X
oxford 1X
crewe 1X
burton 1X
Portadown 1
moldova u21 1
serbia u21 gg
turcija u21 1

uplata 50
mozna dobivka 540

Значи нема веза со фудбал (тенис е) но тука ќе прашам, пошто повеќе членови ја посетуваат оваа тема од таа во Останати спортови.. :).. Значи вака.. У Депортиво ја имав уплатено Нишикори-Монтањес - 1.. Монтањес водеше 1:0 у сетови и 2:1 во вториот сет и Нишикори го предаде мечот.. Слободно можам да го фрлам листот или коефициентот 1 се рачуне?? Јас колку што знам треба коеф. да се рачуне 1, но не сум 100% сигурен.. Кој знае нека ми пише на профил :)

Значи нема веза со фудбал (тенис е) но тука ќе прашам, пошто повеќе членови ја посетуваат оваа тема од таа во Останати спортови.. :).. Значи вака.. У Депортиво ја имав уплатено Нишикори-Монтањес - 1.. Монтањес водеше 1:0 у сетови и 2:1 во вториот сет и Нишикори го предаде мечот.. Слободно можам да го фрлам листот или коефициентот 1 се рачуне?? Јас колку што знам треба коеф. да се рачуне 1, но не сум 100% сигурен.. Кој знае нека ми пише на профил :)
ЧИМ ГО ПРЕДАДЕ ВО ИГРА СЕ РАЧУНА ПОБЕДА НА МОНТАНЕС!

И ЈАС ИМАВ ДА ПОБЕДИ ЈАПОНЧЕТО АМА ТОА Е:toe:

во Депортиво е 1 коефициент

словенија - австралија - 4.5 коша за словенија која ќе победи со најмалку 6-8 коша разлика а коеф. е 1.85

турција - франција - 8.5 кошеви треба да победи турција така да ставете дека франција ќе изгуби со помалку кошеви исто така 1.85 е коеф.

SAD - Angola - ќе победи америка со плус 36 коша

Rusija - Novi Zeland - ќе победи русија со плус 7 коша

Лажго невиден е тој badboy666. И јас да земам да продавам дојави, од 10 една 100% ќе ја погодам. Инаку немојте да се мамите по блогери, најдете си некој добар и проверен извор, што најпрвин ќе ви бара после утакмица, а не дечишта од блогер.

Инаку за денес:

Apeldroon - Eindhoven 3+
Russia - New Zeland 1

^ точно, од блогерите само некој public bet ако видите, секаде оди за 1 вие да ја одиграте 2 и да земете пари. Онака за ништо не ги бива.

Од мене за денес избор:

Hamarby - Sirius - 2 @ 2.30
Kanepi - Wickamer - 1 @ 1.57 (тенис)

А има и голем пад на коефициентот за Cremonense - Spal. За победа на Спал(т.е. за тип 2) коефициентот паѓа од 4.80 на 3.00!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom