Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бенфика - Трабзон 1-1 и 3+

Ај некој предлог за вечер за Уефа и фала на дечкото што ја пиша манчестер 4+ :):)

Ја ќе изиграм ова
Палермо 1
Атлетико М. 1
Мајнц 1
Хапоел Тел Авив 1

1000 или 1500 ќе видам :):)

Verdasco - Gill 1 1.25
Cilic - Haase 1 1.40 ( во хрватска е турнирот , може да се пуца ако биде елиминиран )
Seppi - Junquiera 1 1.40
Palermo - Thun 1 1.45 ( супер тип во копачка , се надевам нема да местат сицилијаниве )
Texas - Minnesota 1 1.65 ( 2 пораза во низа има тексас од минесота , а имаат далеку подобар скор победи-порази)

6 коефициент

Вердаско 2-0 (1.60)
Чилич 1 (1.40)
Палермо 1 (1.35)
Стоук 1 (1.60)
Динамо Б. 1 (1.40)
Сласк 1 (1.80)

Палермо 1
Стоук 1
Атлетико М 1
Фулам 2
Сласк 1
Работнички 3+
Мајнц 1
Ирак 2
Иран 2&3+
Катар 2

Blackpool(R)-Jelgava FC
АКО ЗНАЕ НЕКОЈ КАДЕ ЈА ИМА ДА СЕ ИГРА НА НЕТ ИТНО ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ НЕШТО!!!

Аланија - Актобе кој има онлајн нека стави на 1 за Аланија. Гостите се далеку послаби и сега добија црвен. Изгледа ја местат 2-1.

За оние што се кладат во живо:

Atl.Madrid - Stromsgodset - X @ 3,90

Премногу незаинтересирано играат цело прво полувреме створија само една шанса која ја одбрани голманот, се друго е шутови од далечина и на обете страни. Норвежаните добро се бранат, на средина не им даваат да развијат игра.

Финска трета лига
Гнистан - Коткан ТП - за 7+ е околу 10 квота, а за 5+ околу 3.

оксфорд - евертон
кажете во која кладилница се игра инаку
Everton ce nastupiti sa kompletnim rezervama jer sutra igraju mec sa Birmingemom. Oksford je odigrao 6 prijateljskih utakmica i pobedio 4 jednu je igrao nereseno a jednu izgubili. Dobili su Birmingem,MK Donse,Linkoln i Brakley, izgubili od Sruzberija i igrali nereseno sa Barnetom.
Sa druge strane rezervisti Evertona su dosta losi, izgubili su prijateljsku od Sautporta 2-0.
Kvota na Oksford je 5.00-6.00 u lokalnim kladionicama dok je u svetskim kladionicama kvota na Oksford pala na oko 2.50 a negde je i uklonjena iz ponude!!!

ја има на бет365 2.25 коеф

Унгарија-Хрватска Х @ 7.00
Србија-Италија Х @ 7.00

Ватерполо за 3 место и финале на СП. Горе долу израмнети се и можно е да завршат нерешено. Во полуфинале Србија заврши нерешено а Хрватска изгуби 1 разлика. Може да се пробаат на ситно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom