Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)... оти ако не победи некоја од ПСВ и Севиља може да не ме заебал само Јуве..
PORTO - BESHKIKTAS 2 (7) X2 (2,70) PUKAJTE PARI
vi rekov ja pukajte pari dobiv info kako vcera za milan isto i deneska deka igraat 3 za 3 se pukaja golemi sumi na besiktas vredese da se igra i x2 (2,70) kvota pa cestitki za site sto ja pisaaOdense - Young Boys - 1
@2,7
1-1vi rekov ja pukajte pari dobiv info kako vcera za milan isto i deneska deka igraat 3 za 3 se pukaja golemi sumi na besiktas vredese da se igra i x2 (2,70) kvota pa cestitki za site sto ja pisaa

Не тропај. Ако играат 3 за 3 знајш шо е ти то ? Прво еднио тим да земи 3 бода, па другио, ама како шо можиш да забележиш утакмицава заврши 1:1, така да то пропаѓа. Ова и јас го изиграв Х2, од проста причина шо Порто претходно имаше 3 победи па немораше многу да се замара, и Сабота или Недела треба да игра во првенството со Бенфика. Така да не мачкај очи оти си имал некое инфо, оти сите ја изиграја
--- надополнето ---
За денес:
Slavia Praga - Jablonec GG @ 1.7
Apeldoorn - Emmen GG @ 1.65
Admira - St.Andra 3+ @ 1.6
Shalke 04 - St. Pauli 1 @ 1.6
Сингл и нешто поризично на блог. www.smena-tips.bloger.hr
abe k.r mi razbiras ti be brat jas sum nemal ti si imal of lele odi legni si te molam znaes li kolkava suma na pari bese uplatena na besiktas li???
abe k.r mi razbiras ti be brat jas sum nemal ti si imal of lele odi legni si te molam znaes li kolkava suma na pari bese uplatena na besiktas li???