Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
ti si najgolem patriot na forumotМика - Работнички 1
Тетекс - Вентспилс 2
Шибеник - Анортозис 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti si najgolem patriot na forumotМика - Работнички 1
Тетекс - Вентспилс 2
Шибеник - Анортозис 2
ti si najgolem patriot na forumot
Нема врска дали е патриот, тој си игра за пари.....
de bre ajde neznam kako moze da saka da izgubat tetek i rabotnicki ete i da gi stavil ce go zafrkneleНема врска дали е патриот, тој си игра за пари.....
de bre ajde neznam kako moze da saka da izgubat tetek i rabotnicki ete i da gi stavil ce go zafrknele
inace te razbiram ama tolku da e dojdeno do tia utakmici i toa od tia utakmici pari da ceka hahahaa i toa pazi anartozis go stavil da pobede grci tim od kipar
znam deka e zafkancija
kladenje preku komjuter vaka so ni facata ne ti ja gledam bos muabet ti veke padna kako zavrsiva teteks i rabotniki mzoe ako gi tipuvase da pobedat ce padnea vaka se naopaku tipuvajАјде ја и ти да се кладиме дека после тепа Анортозис ако си толку јак?ти ако гледаш дали бил грчи тим браво за тебе во коцка не се гледа политички гледај ќарот..
kladenje preku komjuter vaka so ni facata ne ti ja gledam bos muabet ti veke padna kako zavrsiva teteks i rabotniki mzoe ako gi tipuvase da pobedat ce padnea vaka se naopaku tipuvaj
da ja bam jas politikata,batali ja samo ti vikam licno od ljubov sprema drzavata i glupite grci
mene mi e nezamislivo eve ostavi gi makedonskite klubovi eve za tia tim so navivas vo kriza e i porotivnikot mu e pojak i vo forma e dali ce gostavis da gube?
te svaka jas sum kockar so godini i gi znam tgia raboti THE UNDERGRAUND>samo na tia nacin se fakaat pari ne da si go abis mozokot
i jas ne navivam ama tia se makedonski klubovi i mora da stoam pozado niv.Не навивам за Работнички или Тетекс па да споредуваш во Македонија само Борец ништо друго.
Штудгард 2ка
На колку коеф. ја имаш? Јас ја уплатив сабале на 1.9, сега гледам 1.5 :kesa:
на 1.9 сеа во спортлајф е 1.65 а во твинс блокирана причината е што Јанг Бојс утре имаат натпревар во својата лига сигурно нема да форсираат во пријателски меч