Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Borac Banja Luka - Lausanne Sports - 1 @ 2,20

Фудбалерите на Борац играат меч во европско натпреварување по 18 години. И иако го загубија првиот меч во Швајцарија со 1:0 тие беа далеку подобриот противник. Тимот на Лозана е едвај нешто повеќе од аматерски тим. Нивните натпревари обично ги следат околи стотина навивачи, па така се очекува денешната илјдатитна публика во Бања Лука да биде 12ти играч за Борац!

Zhodino - OFK Beograd - 2 @ 2,20

Torpedo Zhodino е последнопласираната екипа во Белорусија со само 10 бодови и гол разлика 16-32. ОФК Белград го потцени овој тим на првиот меч и им остави многу простор за контранапади. По еден таков дојде и водството за белорускиот тим. Кривобак, нивниот најдобар играч беше стрелец. Тој можеше да се прослави бидејќи во 30тата минута се избори за пенал, но сега голманот на ОФК беше поуспешен. А работите за ОФК стануваа се полоши по двата жолти картони за само 10тина минути за Родич. Сепак и со играч помалку успеаа пред полувремето на го изедначат резултатот. Во второто полувреме тимот на Торпедо не знаеше да ја искористи предноста од играч повеќе. Екипата на ОФК беше таа која напаѓаше и имаше шанси. Дури погодија и пречка. Натпреварот заврши со фото-финиш. Првин Торпедо погоди за 2:1, за веќе во наредната акција да си постигне трагичен автогол.
Голем хендикеп за двата тима беше времето на одигрување на мечот. Денот температурата беше 40 степени, тие играа од 17.00 со само 300 навивачи. Па плус и со играч помалку за ОФК ситацијата беше незавидна. Во меѓувреме Торпедно Зходино одгира меч во 1/16 финалето на белорускиот куп каде загуби од второлигашот Комуналник со 2:0. Се на се, ОФК Београд е далеку подобар тим од екипата на Торпедо, а и во домашното првенство покажаа дека не им е важно дали играат на домашен или гостински терен. Јас го имам овој натпревар на сингл, вие како сакате....

И за крај, гледајќи дека Брајо Вујович е спонзор на нашиот Тетекс, еден од најголемите местачи во Мак фудбалот, претставник на Германска куќа за спортски преноси (спорт 5), ќе се обидам со еден прелаз:

Тетекс - Вентспилс - 1 - 2 @ 30,00

Нема врска дали е патриот, тој си игра за пари.....
de bre ajde neznam kako moze da saka da izgubat tetek i rabotnicki ete i da gi stavil ce go zafrknele
inace te razbiram ama tolku da e dojdeno do tia utakmici i toa od tia utakmici pari da ceka hahahaa i toa pazi anartozis go stavil da pobede grci tim od kipar
znam deka e zafkancija

de bre ajde neznam kako moze da saka da izgubat tetek i rabotnicki ete i da gi stavil ce go zafrknele
inace te razbiram ama tolku da e dojdeno do tia utakmici i toa od tia utakmici pari da ceka hahahaa i toa pazi anartozis go stavil da pobede grci tim od kipar
znam deka e zafkancija

Ајде ја и ти да се кладиме дека после тепа Анортозис ако си толку јак?ти ако гледаш дали бил грчи тим браво за тебе во коцка не се гледа политички гледај ќарот..

Ајде ја и ти да се кладиме дека после тепа Анортозис ако си толку јак?ти ако гледаш дали бил грчи тим браво за тебе во коцка не се гледа политички гледај ќарот..
kladenje preku komjuter vaka so ni facata ne ti ja gledam bos muabet ti veke padna kako zavrsiva teteks i rabotniki mzoe ako gi tipuvase da pobedat ce padnea vaka se naopaku tipuvaj
da ja bam jas politikata,batali ja samo ti vikam licno od ljubov sprema drzavata i glupite grci
mene mi e nezamislivo eve ostavi gi makedonskite klubovi eve za tia tim so navivas vo kriza e i porotivnikot mu e pojak i vo forma e dali ce gostavis da gube?
te svaka jas sum kockar so godini i gi znam tgia raboti THE UNDERGRAUND>samo na tia nacin se fakaat pari ne da si go abis mozokot

kladenje preku komjuter vaka so ni facata ne ti ja gledam bos muabet ti veke padna kako zavrsiva teteks i rabotniki mzoe ako gi tipuvase da pobedat ce padnea vaka se naopaku tipuvaj
da ja bam jas politikata,batali ja samo ti vikam licno od ljubov sprema drzavata i glupite grci
mene mi e nezamislivo eve ostavi gi makedonskite klubovi eve za tia tim so navivas vo kriza e i porotivnikot mu e pojak i vo forma e dali ce gostavis da gube?
te svaka jas sum kockar so godini i gi znam tgia raboti THE UNDERGRAUND>samo na tia nacin se fakaat pari ne da si go abis mozokot

Не навивам за Работнички или Тетекс па да споредуваш во Македонија само Борец ништо друго.

Не навивам за Работнички или Тетекс па да споредуваш во Македонија само Борец ништо друго.
i jas ne navivam ama tia se makedonski klubovi i mora da stoam pozado niv.
a za pari od sportska i za kar ti kazav od iskustvo samo podzedmjeto THE UNDERGROUND

Ajax-Chelsea GG
panathinaikos-West Ham United 2
Freiburg-Werder Bremen 2
Ezgerbirge-Schalke 2
Forfar Athletic-Everton 2

Лист 1:

Андерлехт - Гент - 2+пп
Адмира - Хартберг - 2+пп
Дери Сити - Салтхил Девон - 2+пп
Металист - Динамо - 3+
Браи Вандерерс - Бохемианс - 2-2

вк.коеф: 38,97

Лист 2:

Јанг Боис - Штутгарт - 2
Млада Болеслав - Будјеовице - 1
Металист - Динамо - 2

вк. коеф: 4,5

На колку коеф. ја имаш? Јас ја уплатив сабале на 1.9, сега гледам 1.5 :kesa:

на 1.9 сеа во спортлајф е 1.65 а во твинс блокирана причината е што Јанг Бојс утре имаат натпревар во својата лига сигурно нема да форсираат во пријателски меч

на 1.9 сеа во спортлајф е 1.65 а во твинс блокирана причината е што Јанг Бојс утре имаат натпревар во својата лига сигурно нема да форсираат во пријателски меч

Не беше пријателска. Беше финале на интернационалниот Ухрен куп!

CZ Jena - Heindhaim - 1 @ 2.25
TuS Koblenz - Ahlen - 1 @ 1.85
Preston - Everton - 2 @ 1.70

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom