Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Epten:icon_lol:
--- надополнето: 1 август 2012 во 12:25 ---
A da si dajs po edno:coffee:?:свиркам:
--- надополнето: 1 август 2012 во 12:48 ---
cccccc cicija:notworthy:
Абе го спремав само за тебе, ми требаше малку време:(
Coffee-Foam-Art-13.jpg

Абе тоа е апстрактна уметност, не си ти :P
Ама ај ако викаш дека е вежно да се потруди човек, нека ти биде :D

90 Епа после толку свадби ора можно е да знаеш да играш :ROFLMAO::LOL: а за летање ќе причекаш малце :D
80 ај бе не си прај бајрам на мозокот :ROFLMAO: едвај се движиш со 200 кг не па да леташ...свашта:rolleyes:

80 ај бе не си прај бајрам на мозокот :ROFLMAO: едвај се движиш со 200 кг не па да леташ...свашта:rolleyes:
70 Цццц каков бајрам ма денес е илинден :ROFLMAO: види ма и споменик ми направија одма до фонтана кај Александар ќе ме стават :ROFLMAO:

2534.jpg

jadam tulumbi i uzivam :coffee:..
985
ајде бе тие тумби лумби како не ви здосадија :pos:

70 Цццц каков бајрам ма денес е илинден :ROFLMAO: види ма и споменик ми направија одма до фонтана кај Александар ќе ме стават :ROFLMAO:

2534.jpg
60 aбе овој женски лав види со цицки е или ти полот си смени:D а уште твојот фали до фонтаната :ROFLMAO: ке ти мавам чврги :D
--- надополнето: 2 август 2012 во 13:05 ---
jadam tulumbi i uzivam :coffee:..
985
дај части по некоја лубеница :LOL:

60 aбе овој женски лав види со цицки е или ти полот си смени:D а уште твојот фали до фонтаната :ROFLMAO: ке ти мавам чврги :D

Има и тоа дојди дур има :D

40 Не бе па ти, цицките ги ставија само на скулптурава за поише да тежи за поише пари да украдат :ROFLMAO: e не од тебе ли скулптура да стават :pos:

се одложи за утре :coffee:
975
Gaara :ROFLMAO: Ааааа паметно шо смени овие манчестер јунајтед шампиони нема да бидат сигурно во наредните 10 години :pos:

40 Не бе па ти, цицките ги ставија само на скулптурава за поише да тежи за поише пари да украдат :ROFLMAO: e не од тебе ли скулптура да стават :pos:

Gaara :ROFLMAO: Ааааа паметно шо смени овие манчестер јунајтед шампиони нема да бидат сигурно во наредните 10 години :pos:
Сакаш кладба дека оваа ќе ја освојме? :ROFLMAO:

985 ду :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom