Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
5 а тебе ако те лажат мене не ке видиш наскоро у музејот и од мене една фигура:D
0 Не ме лажат мене ма ете ја виде скулптурата готова е, украдовме пари и поделивме :pos: во кој музеј ма на вмро ли ќе те стават :ROFLMAO:
--- надополнето: 4 август 2012 во 19:06 ---
па работиме ма, не сме ко тебе со деца фамилија и пак ниш не работиш :pos:

Sedi si madro tamu i ne tuku siri dezinformacii:свиркам: koj ne raboti, koga sekoj den sum na rabota , baska i po doma :pipi:

0 Не ме лажат мене ма ете ја виде скулптурата готова е, украдовме пари и поделивме :pos: во кој музеј ма на вмро ли ќе те стават :ROFLMAO:
--- надополнето: 4 август 2012 во 19:06 ---

па работиме ма, не сме ко тебе со деца фамилија и пак ниш не работиш :pos:
0 во мојот музеј ке ме стават :ROFLMAO: ај не филозофирај стај по едно кафе глава ме боли:(

0 во мојот музеј ке ме стават :ROFLMAO: ај не филозофирај стај по едно кафе глава ме боли:(
кај е твојот музеј ма :pos: еми нека ти даде Гата едно апче за глава :D

062012-210418-coffee-cocktail-mash-up-1.jpg

Sedi si madro tamu i ne tuku siri dezinformacii:свиркам: koj ne raboti, koga sekoj den sum na rabota , baska i po doma :pipi:
Ццццц како не ти е срам ма дома ги измачуваш свекорот и свекрвата а ти си кулираш само :ROFLMAO:

Koe macenje , be, tie so zadovolstvo i uzivanje pravat se za mene, ko na dlanka me cuvaat , kaj ke najdat vakva snajka:pipi:

викаат ... спиењето е губење време :cuc: :свиркам:

Лајонот знае ... ама излеа заспал :oops:
смирноф ли вика така:ROFLMAO:

спијат луѓето а не ко мене и тебе вака рано да се прибираат дома ама рано си дојдовме битно ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom