- Член од
- 24 февруари 2012
- Мислења
- 1.556
- Поени од реакции
- 2.355
620 ако сакаш пиши јас сум со учество 50че и кога ке ме уловите пофалете сеТака ти се чини, ќе те уловиме
Ќе ставам мада не сакаш и друга некоја утакмица
![]()

еве сум

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
620 ако сакаш пиши јас сум со учество 50че и кога ке ме уловите пофалете сеТака ти се чини, ќе те уловиме
Ќе ставам мада не сакаш и друга некоја утакмица
![]()
еве сум
610 Ееееј ќе те уловиме и ќе ти ги врзам крилјата и нема каде да бегаш после620 ако сакаш пиши јас сум со учество 50че и кога ке ме уловите пофалете се
еве сум![]()
Денес635,,,,,,,,od denes pochnuvaat ili od utre,,,na tulumbi dolu vo sheherezada,,,,tamu ke se ulovish,,,,
![]()
645 lol со тулумби бе600 прво ме улови а после се фали што ке ми правишјок ни со тулумби не можете да ме фатите
![]()
590 ти нов си или си го смени никот?645 lol со тулумби бе![]()
570 Пффф кој се лаже на тулумби ма600 прво ме улови а после се фали што ке ми правишјок ни со тулумби не можете да ме фатите
![]()
550 аха мисли си само ти дека ке уловиш и тоа изненадување знам што е ке правиш хербариум или како се викасе тоа со препарирани пеперутки570 Пффф кој се лаже на тулумби мана друго ќе те ловиме
Не сум фалбаџија јас маа шо ќе ти правам ако те фатам е изненадување
![]()
500 Не ма, во тегла ќе те чувам550 аха мисли си само ти дека ке уловиш и тоа изненадување знам што е ке правиш хербариум или како се викасе тоа со препарирани пеперутки![]()
400500 Не ма, во тегла ќе те чувам![]()