Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
635,,,:icon_mrgr:,,,,,od denes pochnuvaat ili od utre,,,na tulumbi dolu vo sheherezada,,,,tamu ke se ulovish,,,,:D

620 ако сакаш пиши јас сум со учество 50че и кога ке ме уловите пофалете се:P:ROFLMAO::pipi:
еве сум :D
610 Ееееј ќе те уловиме и ќе ти ги врзам крилјата и нема каде да бегаш после :D
50 еура ли :P

635,,,:icon_mrgr:,,,,,od denes pochnuvaat ili od utre,,,na tulumbi dolu vo sheherezada,,,,tamu ke se ulovish,,,,:D
Денес :D

600 прво ме улови а после се фали што ке ми правиш:P:pipi: јок ни со тулумби не можете да ме фатите :ROFLMAO:

600 прво ме улови а после се фали што ке ми правиш:P:pipi: јок ни со тулумби не можете да ме фатите :ROFLMAO:
570 Пффф кој се лаже на тулумби ма :rolleyes: на друго ќе те ловиме :ROFLMAO:
Не сум фалбаџија јас ма :D:ROFLMAO: а шо ќе ти правам ако те фатам е изненадување :свиркам:

570 Пффф кој се лаже на тулумби ма :rolleyes: на друго ќе те ловиме :ROFLMAO:
Не сум фалбаџија јас ма :D:ROFLMAO: а шо ќе ти правам ако те фатам е изненадување :свиркам:
550 аха мисли си само ти дека ке уловиш и тоа изненадување знам што е ке правиш хербариум или како се викасе тоа со препарирани пеперутки :ROFLMAO::свиркам:

550 аха мисли си само ти дека ке уловиш и тоа изненадување знам што е ке правиш хербариум или како се викасе тоа со препарирани пеперутки :ROFLMAO::свиркам:
500 Не ма, во тегла ќе те чувам :LOL::D

My-Butterfly-Glass-Bottle-Pink-Morpho-N47524_XL.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom