Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Лошо мислиш :P
Иди спиј ма, че те караат нашколо утре, после че плачеш ко мало дете, и земи учи зш ако дремеш во играчница петки нема, само кецови че редиш, овај бандери, не го глеј Шутрак, он стар вук е, заврши он основно од дамна, не се дружи со него че те расипи :pos:

:mad::ROFLMAO:more mashko., aj ne tresi zeleni ., i ne mi se meshaj., jas ja spremem za snajka ., a ti sine brute ., nozh vo pleki., e za chkolijata i jas che ja iskaram:pipi::facepalm:

Иди спиј ма, че те караат нашколо утре, после че плачеш ко мало дете, и земи учи зш ако дремеш во играчница петки нема, само кецови че редиш, овај бандери, не го глеј Шутрак, он стар вук е, заврши он основно од дамна, не се дружи со него че те расипи :pos:
и поубаво да нема нека си седат мирни за да не праиме бељи :D бандерите одамна ме напуштија, дури некогаш носталгија ме фаќа по нив. :confused: :)
:mad::ROFLMAO:more mashko., aj ne tresi zeleni ., i ne mi se meshaj., jas ja spremem za snajka ., a ti sine brute ., nozh vo pleki., e za chkolijata i jas che ja iskaram:pipi::facepalm:
Нема потреба Шутрак почнав да се подобрувам, еве од што имам толку многу голема желба за учење уште од први т.е утре ќе почнам да вежбам и на празниците со книгите ќе си се дружам и дури ќе им скршам од лепчето со паричка да не останат гладни греота па може и кога ќе палат оган доле да ги симнам малку да ги запалам овај загреам, студена е зимава... :LOL:

Него да не ја упропастуваме играва еве од почеток ќе почнеме и не мамете!
500

:LOL: e da be segai za chkolijava i gospod napomosh:pos:., a za toa deka treba da gi stoplish i jas toa ti go velam., od sedenje na stolche uchejki nema potreba pokraj ogin da gi greesh:P., e aj de 505:свиркам:

Back
На врв Bottom