- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Oj легни си, касно еСега сите овие постови да ги одземам или да си пишам директно 0?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oj легни си, касно еСега сите овие постови да ги одземам или да си пишам директно 0?![]()

ааа никакоOj легни си, касно е![]()

Па ти уште си била будна, ја па мислев хрчишааа никако![]()

Лошо мислишПа ти уште си била будна, ја па мислев хрчиш![]()

Иди спиј ма, че те караат нашколо утре, после че плачеш ко мало дете, и земи учи зш ако дремеш во играчница петки нема, само кецови че редиш, овај бандери, не го глеј Шутрак, он стар вук е, заврши он основно од дамна, не се дружи со него че те расипиЛошо мислиш![]()

more mashko., aj ne tresi zeleni ., i ne mi se meshaj., jas ja spremem za snajka ., a ti sine brute ., nozh vo pleki., e za chkolijata i jas che ja iskaram

и поубаво да нема нека си седат мирни за да не праиме бељиИди спиј ма, че те караат нашколо утре, после че плачеш ко мало дете, и земи учи зш ако дремеш во играчница петки нема, само кецови че редиш, овај бандери, не го глеј Шутрак, он стар вук е, заврши он основно од дамна, не се дружи со него че те расипи![]()
бандерите одамна ме напуштија, дури некогаш носталгија ме фаќа по нив.

Нема потреба Шутрак почнав да се подобрувам, еве од што имам толку многу голема желба за учење уште од први т.е утре ќе почнам да вежбам и на празниците со книгите ќе си се дружам и дури ќе им скршам од лепчето со паричка да не останат гладни греота па може и кога ќе палат оган доле да ги симнам малку да ги запалам овај загреам, студена е зимава...more mashko., aj ne tresi zeleni ., i ne mi se meshaj., jas ja spremem za snajka ., a ti sine brute ., nozh vo pleki., e za chkolijata i jas che ja iskaram
![]()

e da be segai za chkolijava i gospod napomosh
., a za toa deka treba da gi stoplish i jas toa ti go velam., od sedenje na stolche uchejki nema potreba pokraj ogin da gi greesh
., e aj de 505
go imash gledano filmot"farenhajt 418"

neshto vo vrska so knigite e ., sf..........oooooooo dobro utro