Тик за кондури

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
pl599081-00p01v01.jpg
pl599081-01p01v01.jpg

:vozbud::vozbud:

новите модели за престојната есен :pipi:

009m.jpg

023m.jpg

121m.jpg

130m.jpg

141m.jpg

142m.jpg

144m.jpg

216m.jpg

252m.jpg

287m.jpg

388m.jpg

397m.jpg

406m.jpg

417m.jpg

483m.jpg

значи кратки чизмички се во мода зимово и многу високи плус :smir:

Зимава планирам да си зеам мартинки.
dm_old.jpg

054-dr-martens.jpg

510PCM5RJBL.jpg

Иначе често носам старки и широчки патичиња(такозвани скејтерки).
Сакам вакви:
AL50BKWS!CIR-117187.jpg

А никогаш нема да купам вакви:
boty_draven_disaster_skate_shoes_leopard_p.JPG

shoes_iaec1027988.jpg

pG01-4123823dt.jpg

Минимум пет пара патики имам во шкаф за секојдневни.

Живот давам за овие сандали :):):)

Attachments

• manolo blank cevli.jpg
    manolo blank cevli.jpg
    35,5 KB · Прегледи: 4
А никогаш нема да купам вакви:
boty_draven_disaster_skate_shoes_leopard_p.JPG

shoes_iaec1027988.jpg

pG01-4123823dt.jpg

Минимум пет пара патики имам во шкаф за секојдневни.
шо им фали бе??? најбољи си се
btw неможам да си ги најдам моите Vans на нет да видиш што е закон патика

шо им фали бе??? најбољи си се
btw неможам да си ги најдам моите Vans на нет да видиш што е закон патика
Ги гледам децана од прехлани(или од кога искочија вакви патики) све вакви купуваат, скиснаа у такви:nesum:
Признавам дека добро стојат на тесни фармерки(ова за женските, и јас носам тесни фармерки), али ме ограничуваат.

Ги гледам децана од прехлани(или од кога искочија вакви патики) све вакви купуваат, скиснаа у такви:nesum:
Признавам дека добро стојат на тесни фармерки(ова за женските, и јас носам тесни фармерки), али ме ограничуваат.
па на машки добро стојат и не си баш ограничен... исто со пошитоки кратки панталони се сон, нели?!

па на машки добро стојат и не си баш ограничен... исто со пошитоки кратки панталони се сон, нели?!
Океј, добро стојат, али мене ми се далеку од сон...
И плус више не е интересно, сите имаат такви!

Тик и опсесија се сосема различни поими и не треба да се мешаат...
Дури и да сакаме да направиме аналогија со кондури и штикли треба да се знае дека:
Tикови се изненадни, неконтролирани и стереотипни МОТОРНИ движења на поедини мускули од телото, претежно лице... и може да бидат прости, и сложени моторни, постојат и говорни, со извикување вулгарности и пцовки ( не верувам дека вака се однесуваме со кондурите ) :)
Почесто се од психогена природа: резултат на потиснати агресивни и егзибиционистички идеи, а поретко органско потекло :)
Ај да речеме дека и се работи донекаде за опсесија, ама па и опсесииве се наметнати против своја волја, се јавуваат кај невротични растројства, дури и кај шизофренија и меланхолија... Претежно се со религиски, агресивни, метафизички содржини, па и такви, со претерана чистота, уредност, и ред...
Во случајов со кондуриве, на пр: би била опсесивна-компулсивност... -Бап на памет мисла... Оп у дуќан кондура.... И тоа можеби 100 пати на ден??? Helloooo :) Каде толку пари??? :)
Поентата ми беше... Да, секое женско сака да има, ИМА ЖЕЛБА, да има кондури и сандали со штикли, полн плакар... ама не се работи за опсесија... а дефинитивно не за ТИК!!!

новите модели за престојната есен :pipi:
130m.jpg

Гледав вакви и на ТВ и баш сакам да си купам за на есен, заоблени однапред и чисто црни, без додатоци како на сликава.
Сретнал некој низ градов, можеби?

Со душа ја чекам зимата за да си купам вакви: (Ако има)

REPORTEFFIE.jpg

Mногу слатки чизми..

dsp_elle0205.jpg

Со душа ја чекам зимата за да си купам вакви: (Ако има)

REPORTEFFIE.jpg

Mногу слатки чизми..

dsp_elle0205.jpg
Да ти ги позајмам моите сакаш?:smir:
Инаку кај нас немам видено вакви да се продават.Значи доказ дека сме назад во модата за некоја година.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom