Тик за кондури

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
1.jpg

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Панк Рок, не рок панк :) :pos: како и да е порано носев само старки... мн закон е и за трчање и на изглед и за шутирање т.е. тепање :)
CVE_1J755.jpg

класика, иако не е на одмет малце да бидеш поразличен од фаците кои те опкружуваат па да си нарачаш од нет или ако одиш на шопинг во Солун не ми текиња како се викаше продавницата знам една од најголемите скејт шопови на балканов е да си купиш нешто во стил на ова:
c1fbbx.jpg

јас пред 4-5 години оти бев голем фан на Мисфитс од таму си купив вакви:
613337BLK1R.jpg

па потоа како растат деца и созреваат прејдуваат на мартинки/командоси/др. мартинс итн...
Dr-Martens_1940zBlackFineHaircell_6298_l.jpg

брат, заебанција е темава

ама закон се чевливе

Small%20shoes.jpg

панк рок бе аман панк рок!

а вие у секој случај не му буричкајте на детето у фкус, ГИТЛА ако немате паметен муабет!
Старки is the answer of everything бе срц, шо комплицираш.

Панк Рок, не рок панк :) :pos: како и да е порано носев само старки... мн закон е и за трчање и на изглед и за шутирање т.е. тепање :)
CVE_1J755.jpg

класика, иако не е на одмет малце да бидеш поразличен од фаците кои те опкружуваат па да си нарачаш од нет или ако одиш на шопинг во Солун не ми текиња како се викаше продавницата знам една од најголемите скејт шопови на балканов е да си купиш нешто во стил на ова:
c1fbbx.jpg

јас пред 4-5 години оти бев голем фан на Мисфитс од таму си купив вакви:
613337BLK1R.jpg

па потоа како растат деца и созреваат прејдуваат на мартинки/командоси/др. мартинс итн...
Dr-Martens_1940zBlackFineHaircell_6298_l.jpg

Брат не сум до толку.. Не мислев за вид на музика, општо мислев..

А иначе за темава знам дека е срање.. Едни ми викаат земај ги, други не.. Целта ми беше да видам дали ви се свиѓаат на вас.. Дека се двоумам меѓу страртка и овие.. Само што овие ми се свиѓаат повише...

Па нема општо, се знае што е рокерско што е голферско. Пошто твоиве што си ги изложил се баш ко за играње голф.

Па нема општо, се знае што е рокерско што е голферско. Пошто твоиве што си ги изложил се баш ко за играње голф.

Без критики плис... Без навреда ама за патикиве нека коментираат луѓе што не читаат само дневник и седат на мсн...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom