Тик за кондури

• Креатор на темата Креатор на темата _ZlObNiCa
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Јас ќе ви удрам малце, т.е. малце повеќе контра ... еве што сакам од чизмички :lol: :P

1733-115616-p.jpg

my boots lol

divine znaesh sho sakash:) moite se podobri rozevi :D :D

Iris напиша:
Eve od mene neshto elegantno i ednostavno:

P149292.jpg

Dobar den. :) Dali ke bidete ljubezni da me usluzite?
Eden par od ovie ve molam, 40-ka ako ima,ako nema pa da se otrujam,a? 8)

emilio pucci ќе мора и тука да го эборам ама какви кондури има уф . . . :wink:
не можам да ставам слики
ги има на style.com сеэона spring2005 rtw (ready-to-wear) na detail shots,и торби и се
може некој... :oops:

коцка напиша:
не можам да ставам слики
ги има на style.com сеэона spring2005 rtw (ready-to-wear) na detail shots,и торби и се

Може, може ... само не од таа страна што ја кажа ти, и по некој мој вкус ... ако не ти погодам не сум крива СТОП! :lol: :lol: :wink:

139-03-061-pat.jpg

FORCE01WHTBLU_LG.jpg

motion-blk.jpg

Мене овие ми се свиѓаа најмногу, а ти ако си повеќе по тие шарените кажи ми само за тебе ќе ги изложам :P :lol: :wink:

Злобница, приметив дека си скромна ... и тука се сложуваме ... ама да не испадне да останам без поклон за роденденот, бирај од овие нешта за Нова година :lol:

chloebig.jpg

512DestinyBIG.jpg

cUPfR-BTKvf-yiiBs-510-Lani-BIG.jpg

Ќе се најде нешто а? :lol: Ако сакаш чизмички, кажи па тоа ќе барам :lol: :lol: :wink:

divine напиша:
коцка напиша:
не можам да ставам слики

Може, може ... само не од таа страна што ја кажа ти, и по некој мој вкус ... ако не ти погодам не сум крива СТОП! :lol: :lol: :wink:

139-03-061-pat.jpg

FORCE01WHTBLU_LG.jpg

motion-blk.jpg

Мене овие ми се свиѓаа најмногу, а ти ако си повеќе по тие шарените кажи ми само за тебе ќе ги изложам :P :lol: :wink:

абе ја не можам да ставам сликички не энам эашо :shock: а иначе тие шарените ммммммм, поудобно нешто во живот не сум пробала

Коцка тие шарените и ниски моделчиња ич не ми се свиѓаат ама еве дека ти ветив ... :wink:

1729-137286-p.jpg

985-171240-p.jpg

827-137282-p.jpg

77361-p.jpg

Ете од прилика ова се ниските модели ... незнам ама ме ежат од грдотија ... ама ако би морала да бирам шарени, си најдов и по мој вкус моделчиња, еве ... :)

827-171247-p.jpg

1733-93127-p.jpg

77367-p.jpg

Беше тоа Emilio Pucci women's collection ... :) :wink:

divine напиша:
коцка напиша:
не можам да ставам слики

139-03-061-pat.jpg

FORCE01WHTBLU_LG.jpg

motion-blk.jpg

Ovaa vtorava, patika na stikla stil ne da nemozam da go svaram. Cinam vo sredniot vek ne izbacuvale tolku neelegantni stvari ni voskovodzite, ne pa zenite.

Jimmychoo.com -- moeto posledno parce luksuz e od nego:)

фала дивајн, ама ни мене овие не ми праат кејф, ги нема тие моите :(
него што сакав да кажам, элобнице, тие црните чиэми со ружички од страна, ги иам, ги добив на поклон, ама эашто не носам штикли и ги дадов на сестра ми :) :) :) :) :)

Побогу, што е ова со штикливе.. :roll:

Инаку еве ја што поштувам:
DCSMBW-rv.jpg

DCCOBKG-fv.jpg

DCAXWHL-fv.jpg

Имам ова:
DC%20Court%20Shoe%20BlackWhite.jpg

Маста им ја вадам :) иам километража набиено.. башка со нив возам..

А матурското руво ми го нема на нет.. reef btn.. јебига..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom