divine напиша:Јас ќе ви удрам малце, т.е. малце повеќе контра ... еве што сакам од чизмички :lol:
![]()
my boots lol
divine znaesh sho sakash

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
divine напиша:Јас ќе ви удрам малце, т.е. малце повеќе контра ... еве што сакам од чизмички :lol:
![]()
Iris напиша:Eve od mene neshto elegantno i ednostavno:
![]()
коцка напиша:emilio pucci ќе мора и тука да го эборам ама какви кондури има уф . . . :wink:
не можам да ставам слики
ги има на style.com сеэона spring2005 rtw (ready-to-wear) na detail shots,и торби и се
може некој...![]()
divine напиша:коцка напиша:emilio pucci ќе мора и тука да го эборам ама какви кондури има уф . . . :wink:
не можам да ставам слики
ги има на style.com сеэона spring2005 rtw (ready-to-wear) na detail shots,и торби и се
може некој...![]()
Може, може ... само не од таа страна што ја кажа ти, и по некој мој вкус ... ако не ти погодам не сум крива СТОП! :lol: :lol: :wink:
![]()
![]()
![]()
Мене овие ми се свиѓаа најмногу, а ти ако си повеќе по тие шарените кажи ми само за тебе ќе ги изложам:lol: :wink:
divine напиша:коцка напиша:emilio pucci ќе мора и тука да го эборам ама какви кондури има уф . . . :wink:
не можам да ставам слики
може некој...![]()
Може, може ... само не од таа страна што ја кажа ти, и по некој мој вкус ... ако не ти погодам не сум крива СТОП! :lol: :lol: :wink:
![]()
![]()
![]()
Мене овие ми се свиѓаа најмногу, а ти ако си повеќе по тие шарените кажи ми само за тебе ќе ги изложам:lol: :wink: