Тијана Дапчевиќ ќе ја преставува Македонија на Евросонг 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас исто. Нема да заспијам до Евровизијата.
diazepam-5mg.jpg

Дај да се организираме да одиме во Копенхаген!

Мора да се даде поддршка! Некои глупаци, парите си дават за карти по европски првенства, а златен евросонг :love:

Песната ќе биде и официјално објавена на 22 февруари. А по сликите од Инстаграм профилот на Тијана денеска може да забележиме дека и сигурно Дарко Димитров е задолжен за нумерата, а и тоа што изјави дека би можела да настапи со виолончело на сцена изгледа ќе биде вистина поради тоа што го гледаме и инструментот на сликите.

jlw-42c28c.jpg

skn-154641.jpg

Песната ќе биде и официјално објавена на 22 февруари. А по сликите од Инстаграм профилот на Тијана денеска може да забележиме дека и сигурно Дарко Димитров е задолжен за нумерата, а и тоа што изјави дека би можела да настапи со виолончело на сцена изгледа ќе биде вистина поради тоа што го гледаме и инструментот на сликите.

jlw-42c28c.jpg

skn-154641.jpg
Леле секоја година истите луѓе значи!Ми се повраќа више од овие

Можеме да победиме....
Ако сите други држави се откажат

Sent from my ST21i using Tapatalk

На Евровизија испраќаат веќе познати пеачи за МТВ...... што не испратат некој друг..... јас гласам следната година на Евровизија да оди Андријана Ацевска............. 100% ќе бидеме меѓу првите 10;)

Тијана кажа дека сите што критикувале на интернет биле дебели и несреќни луѓе, кои немаат свој живот, само ждерат и дремат пред компјутер.

Тијана не ми е некако сигурна пејачка за на Евровизија. Кореграфијата исто така е многу битна на Евровизија со што ние никад не сме ја имале. И сигурно ќе и направат ќумур песна. И плус ќе пее на македонски за да никој не ја разбере и за инат на грцине.

а песната??? :D :D ја има негде или?
Демек ќе ја прикажат на 15 јануари и не излажаа:D
Членот погоре рече на 22 февруари ќе сме ја чуеле :)

Тијана не ми е некако сигурна пејачка за на Евровизија. Кореграфијата исто така е многу битна на Евровизија со што ние никад не сме ја имале. И сигурно ќе и направат ќумур песна. И плус ќе пее на македонски за да никој не ја разбере и за инат на грцине.

За ова со јазиков никад нема да престанете да замарате. Хари Мата Хари на босански - 3 место, Жељко на српски - 2 место, Марија на српски - 1 место. Не е до јазикот до песната, гласот и политиката е аман заман веќе!

За ова со јазиков никад нема да престанете да замарате. Хари Мата Хари на босански - 3 место, Жељко на српски - 2 место, Марија на српски - 1 место. Не е до јазикот до песната, гласот и политиката е аман заман веќе!
Што е важно според редослед:
1. Политика
2. Потплаќање
3. Песна
4. Глас
;):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom