Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има соопштение.само прашав, не знам зошто не се каже транспарентно. кога можат други групи да омаловажуваат и да вреѓаат нека си го објаснат и сопствениот срам што не се појавија вчера на запад.
и ова да не е принт или пак фанDajte slike od maice ss etiketiche shto e navivachki maicu da vidimo shto ste butnale pa ke ti pushtu ja da vidish maice isto ss etikete od podgrupe vashi
Автоматски споено мислење:
A video ga znam simnata shtampana maica trofej bolji na pazar bi nashle
Има некои групе у Македонију што немав кодекс и не ги интересира ништо ако треба школски ранац ќе паднев на дете од прво одделение само да е сс обележје на клуб….Како шо пишаа погоре не знам зошто се расправате за хипотетички ситуации кои никогаш не се и нема да се случат, а и до толку ли мислите дека навивачите се без свест да малтретират човек со фамилија за една мајца, барем јас до сега не сум слушнал за таква случка
Од ѓорчевските мафијаши што беа рекетари на Заев и Вицето во претходната власт и дудлачи на Грчец мафија.Комити кој е ликот Варга и што било со курчењето вчера?
Нема мажи во Скопје одамна, подобро не прашувајКомити кој е ликот Варга и што било со курчењето вчера?
Коментар на место.Комити е група која може многу лесно да се вивне и да биде најдобра ама многу лесно може и да пропадне. Проблем е што нема здраво јадро и екипа која ќе застане секогаш позади своите деца како во случајов каде што некој локален шериф се дрзнува да ја малтретира малдината на Комити кои пак многу лесно можат да се откажат од идење на утакмици ако немаат грб после вакви дешавки.
Пример во Битола нема вакви настани затоа што ваквите ликови се Чкембари и се знаат сите, имаат здраво јадро на групата кое ги штити помладите.
Од ова што го гледам кај Комити низ годиниве многу е распашана команда водството на групата, не се знае кој пали кој гаси, се појавуваат ликови од време на време па први ги снемува кога е тешко и итн.
И секогаш се повторува приказната, а дојде Дпмне на власт, одма се мава по навивачките групи и се растураат.