ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Дете Куманофско.
Поента ми е дека тој да си зимате шалови и мајце абе нема ви ич поенту и не треа да е дел од ваши кодекси.
Едноставно глупо е и нецивилизирано.

А да проба некој да ме соблече пред мои деца и жену, не ти, не некои си Чкембари и Комити, абе кој сака нека дојде. Ја ке остану гол и натепан да,ама ке има жртфе веруј ми.
Имај деца па друкше ке размислуеш.
Поздраф, Само Куманово!
Хулиган голем си пази некој да не те соблече и женати да ти ја земе е тогаш што ќе праиш?

Пак темата заминва у курац од некој вакви кој ги спомна 6 пати ресторан Ана, цептаро, кебапчињата и виљушките, мадиња до планина, а живо колку биберот во кебапчињата.
На некои луѓе тешко му е да разберат шо е навивачка маица и нејзиното значење, а шо фудбалски дрес од тимот.
Крај на муабетите....

Навивачка маица и нејзиното значење :

Attachments

• Screenshot_20260825_163050_Facebook.jpg
    Screenshot_20260825_163050_Facebook.jpg
    213 KB · Прегледи: 43
Дете Куманофско.
Поента ми е дека тој да си зимате шалови и мајце абе нема ви ич поенту и не треа да е дел од ваши кодекси.

А да проба некој да ме соблече пред мои деца и жену, не ти, не некои си Чкембари и Комити, абе кој сака нека дојде. Ја ке остану гол и натепан да,ама ке има жртфе веруј ми.
Поздраф, Само Куманово!
Dobro million pati kaza sto bi napravil koga nekoj bi te napadnal koga si so zena ti i decata daj olabavi malku. Ne planiras valjda uste 50 stranici na temava da ispises so istiot muabet. Uste pa kaza prethodno ne te interesiralo ultras…

Дете Куманофско.

Поздраф, Само Куманово!
ходам градом као рамбо смири се

Комити кој е ликот Варга и што било со курчењето вчера?
Од ѓорчевските мафијаши што беа рекетари на Заев и Вицето во претходната власт и дудлачи на Грчец мафија.
Повремено член на 1060 од ЦПБ во минатото.
Од комуњара станаа заветни патриоти, па
Свињенко ги повлече да му бидат телохранители и он како најверен пиун беше унапреден и во шеф на обезбедување на ФК Вардар. Функција што ја извршува во моментов.

Back
На врв Bottom