ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да опишам како се почувствував, толку среќно и гордо а истовремено болка и тага, по мене ова е најубавото навивачко дело но не можам а да не ја потенцирам "грешката", луѓе, еднаш засекогаш да си го дефинираме ИДЕНТИТЕТОТ !!!

НЕ МОЖЕ ИМЕТО КОМИТИ И ВИЗАНТИЈСКИОТ ГРЧКИ ДВОГЛАВ ОРЕЛ ОД БИГОРСКИ НА ЕДНО МЕСТО !

Секоја чест за дечките, голем поздрав за ова моќно дело, едноставно преубаво !

А повозрасните да им кажат на младите колку тој орел бил против све македонско низ историјата, следен пат не критики само кон битолчани и чкембари, поздрав.

Уште еднаш за крај, ова е еден од најубавите и највпечатливите навивачки дела и заслужува почит.

Не можам да опишам како се почувствував, толку среќно и гордо а истовремено болка и тага, по мене ова е најубавото навивачко дело но не можам а да не ја потенцирам "грешката", луѓе, еднаш засекогаш да си го дефинираме ИДЕНТИТЕТОТ !!!

НЕ МОЖЕ ИМЕТО КОМИТИ И ВИЗАНТИЈСКИОТ ГРЧКИ ДВОГЛАВ ОРЕЛ ОД БИГОРСКИ НА ЕДНО МЕСТО !

Секоја чест за дечките, голем поздрав за ова моќно дело, едноставно преубаво !

А повозрасните да им кажат на младите колку тој орел бил против све македонско низ историјата, следен пат не критики само кон битолчани и чкембари, поздрав.

Уште еднаш за крај, ова е еден од најубавите и највпечатливите навивачки дела и заслужува почит.
Искрено много пријатно сам изненаден на овуј уметност направена од комити, свака част за труд и креативност али у врску сс овј коментар, нека ме поправи некој ако грешу али мислу дека тј орел е уствари повише Православан знак него грчки, како и да е одличан графит како и на много Македонски навивачки групе овој лето.

Ne e problem ke bide popraveno od eden drug potemen orel
Не е проблем ако би знаел и дека и тој орел е Христијански симбол, луѓе Во Албанија знаат.
Иначе вака добар графит, спомнуваш да се шкрта, тука ти се гледа културата и ултра културата.

Последно уредено:
Deneska imase jako gostuvanje vo lisice momcive izginaa na teren pobeda od 1 0 na tribini bese mnogu dobro zaebancii peenje provokacii i butkanje so dzandari. mozno e da ima i sliki .

Тие времиња не се 2014та, туку, тие се првите дербиња во борис 2010та, 2011та, и нема по 2.000 плус на трибинте, само горниот дел е, доле беа симпатизери,
Имаше добра бројка 1700 некаде, што е повеќе добро. Тука повеќе детали имаше, да не навлагам, како и се напуни таму, сум бил на неутрална позади кош.
Секако добро е да има и градско дерби, како што било истото порано. Во 2014та веќе имаше пад и не се полнеше по цела трибина у Борис.
А како повозрасен член, тоа што го збориш на пример тоа е бројкат на ДЕРБИ утакмиците, да речеме потоа од 2021 до 2024та колку што на дерби беа групите FA i CPB и двете вкупно, Комити беа повеќе од двете во Втора лига против Царев Двор пример.

Зависи за што сакате да праите муабет,
и @Park е у право, за здраво ривалство и добро градско дерби
од друга страна и членот кои даде мислење, го разбирам , дека Скопје би бил многу силен град со група како Комити која би ги имала сите или СКОРО сите назселби , на ЗАПАД. Тоа е само мислење, сега ради ред околности во државава и слично, општото размислување е што би било кога би било.
Komiti gi imaa site makedonski naselbi na zapad, ama toa traeshe do izborite, posle izborite vlasta nebitno dali sds ili vmro se isplashija kd tolkava masa narod i pochnaa so aktiviranje na grupi so lokal patriotizam i da pravat muchki kaj komiti, a ne e teshko toa da se napravi u bilo koja makedonska/albanska grupa koa na 70posto od chlenovite najbitno nesho im e drogata da ne se praime na udreni, 5godini gi nemashe cpb, fa 50dushi bea, za pirati i lavovi gi nemashe 10godini,toa vi e dokaz deka sluzhbite gi aktiviraat samo koga kje ojachaat komiti niz celo skopje

Back
На врв Bottom