ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да опишам како се почувствував, толку среќно и гордо а истовремено болка и тага, по мене ова е најубавото навивачко дело но не можам а да не ја потенцирам "грешката", луѓе, еднаш засекогаш да си го дефинираме ИДЕНТИТЕТОТ !!!

НЕ МОЖЕ ИМЕТО КОМИТИ И ВИЗАНТИЈСКИОТ ГРЧКИ ДВОГЛАВ ОРЕЛ ОД БИГОРСКИ НА ЕДНО МЕСТО !

Секоја чест за дечките, голем поздрав за ова моќно дело, едноставно преубаво !

А повозрасните да им кажат на младите колку тој орел бил против све македонско низ историјата, следен пат не критики само кон битолчани и чкембари, поздрав.

Уште еднаш за крај, ова е еден од најубавите и највпечатливите навивачки дела и заслужува почит.

Не можам да опишам како се почувствував, толку среќно и гордо а истовремено болка и тага, по мене ова е најубавото навивачко дело но не можам а да не ја потенцирам "грешката", луѓе, еднаш засекогаш да си го дефинираме ИДЕНТИТЕТОТ !!!

НЕ МОЖЕ ИМЕТО КОМИТИ И ВИЗАНТИЈСКИОТ ГРЧКИ ДВОГЛАВ ОРЕЛ ОД БИГОРСКИ НА ЕДНО МЕСТО !

Секоја чест за дечките, голем поздрав за ова моќно дело, едноставно преубаво !

А повозрасните да им кажат на младите колку тој орел бил против све македонско низ историјата, следен пат не критики само кон битолчани и чкембари, поздрав.

Уште еднаш за крај, ова е еден од најубавите и највпечатливите навивачки дела и заслужува почит.
Искрено много пријатно сам изненаден на овуј уметност направена од комити, свака част за труд и креативност али у врску сс овј коментар, нека ме поправи некој ако грешу али мислу дека тј орел е уствари повише Православан знак него грчки, како и да е одличан графит како и на много Македонски навивачки групе овој лето.

Ne e problem ke bide popraveno od eden drug potemen orel
Не е проблем ако би знаел и дека и тој орел е Христијански симбол, луѓе Во Албанија знаат.
Иначе вака добар графит, спомнуваш да се шкрта, тука ти се гледа културата и ултра културата.

Последно уредено:
Deneska imase jako gostuvanje vo lisice momcive izginaa na teren pobeda od 1 0 na tribini bese mnogu dobro zaebancii peenje provokacii i butkanje so dzandari. mozno e da ima i sliki .

Back
На врв Bottom