ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 485127
kako moze? transparentot e padnat od nasa strana i posle e izvaden istiot , vie trebase da bide zaklucen NG, neznam sto praite uste fillmovi sobirete so dusi 15 14 god i pak iskocete. samo vo nasata scena moze da se sluci ova.
Дали озбиљно шверцери најдева да зборив за кодекс? Да ве потсету ли дека и ваш главан транспарент е паднат

1786980199722.png

Кумани биднаа трн во око на околните групи низ Куманово, но не знам каква е поента да ичкрташ нешто на кое е вложено доста труд.. Да живее македонско Куманово, да живее Македонија!

Прегледај го приврзокот 485215

Кумани биднаа трн во око на околните групи низ Куманово, но не знам каква е поента да ичкрташ нешто на кое е вложено доста труд.. Да живее македонско Куманово, да живее Македонија!
So me interesira, kakva e situacijata tamu megu siptarrite i delije Kumanovo. Zastavata Kumanovo stoi u centar na Sever, verojatno toa se zasluzuva. Ne sum videl da imaaat nekoja akcija niz Kumanovo, edino se slusa za niv koa zvezda ke osvoi titula. Imaaat li sobiri niz grad pred utakmici? Nekoj po upaten od ku da kaže.

So me interesira, kakva e situacijata tamu megu siptarrite i delije Kumanovo. Zastavata Kumanovo stoi u centar na Sever, verojatno toa se zasluzuva. Ne sum videl da imaaat nekoja akcija niz Kumanovo, edino se slusa za niv koa zvezda ke osvoi titula. Imaaat li sobiri niz grad pred utakmici? Nekoj po upaten od ku da kaže.
jas vaka od daleku sum sfatil deka i sponite i srbite gi napagaat samo kumani a nikogas megusebe drugo isto nadvor od temata ama sekogas mi bilo interesni, od site onie koi navivaat za skednija koga igra vo evropa najcesto se likovi srbomani i cvz partizan likovi, dali od moe opkruzuvanje dali od vaka niz socijalnite mrezi, moze primetil i nekoj drug za muabetov.

jas vaka od daleku sum sfatil deka i sponite i srbite gi napagaat samo kumani a nikogas megusebe drugo isto nadvor od temata ama sekogas mi bilo interesni, od site onie koi navivaat za skednija koga igra vo evropa najcesto se likovi srbomani i cvz partizan likovi, dali od moe opkruzuvanje dali od vaka niz socijalnite mrezi, moze primetil i nekoj drug za muabetov.
Imalo e mali napadi od Iliri vrz Delije Kumanovo vo minatoto no nemaat oficijalna stranica na socijalnite mrezi i ne se objavuva se na internet.

Не знам колку се веродостојни информациите дека јадрото на КУЦЗ престојува/живее во Бг и во Куманово немаат никакво дејство освен што ги има во тој еден блок кај шо имат графити и во главно одат само на утакмици

Мислам дека имаше некои инциденти во градот после натпреварот Србија–Албанија лани, ама не знам дали Србите или Македонците беа против Шиптаррите.

Back
На врв Bottom