ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Леле дечки што се овие муабети бил македонец а брани за албански клуб.А кога барди дава гол за репрезентација браво барди.На крај сите играчи покажа како се надминат комплексите и како се игра за свој клуб без разлика на етничка припадност.
Прегледај го приврзокот 478962
Leci se i ti be klosar eden

Da citaat nanazad site strani site Bitolcani i da ne zaboravat deka nikigas nema da ik se sitime protiv plemeto, ete kako sto miluvaat da ni vikaat albansko skopje tokmu tie od albansko skopje ete kaj ve odnesoa.....i ne mi e milo vooopsto cisto da se znae koj na civa strana bil, a tie sto glumat napredni evropjani ke gi pozz so prokleti da se predavnicite svojot narod sto go prodale....
Dobro barem da im koj da im odrzi lekcija na dolarite od cair vo vtora liga l, se gledame na rakomet pa zdravje so pobrzo i na fudbal

Да и нивни транспаренти ни останаа да ги запалиме. Барем пред очи ќе им ги запалиме во Битола.

Прегледај го приврзокот 478977
Кога пишувам за штипјани дека се најкаурски народ јадам бан…
E ne za Teteks da ne ke napisat nesto koi pokraj site nepravdi ostanuvaat da se borat i ne dozvoluvaat da zgasnat ili za Vojvodi koi iako Makedoncite raseleni od 2001 navamu sepak imaat grupa i mladina za respekt koj seuste go drzi makedonakiot duh vo gradot vaka e polesno na sigurno da si odis ete dzelatite nasi izvadile i makedonsko zname wauuuu

Жално е што тимови како Струга ТЛ или Арсими играат фудбал, а тимови како Тетекс, Напредок, Борец, Беласица итн играат општински селски лиги.
Како и да е вистината е таа.
Честитки и да биле нивните навивачи преагресивни и примитивни Шкендија Арачиново се бореше за 1ва лига. Даде се од себе.
Смешно ми е што Македонци коментираат како Македонци играле фудбал во албански клубови.
Дечки, ова е 21 век луѓето ќе играат таму каде што има пари доколку почнеме да се поделиме кој каде да игра, кој од која продавница да купува македонска или албанска животот ќе ни помине и ќе станеме како Евреите и Палестинците цел живот во војна ќе живееме.
Македонија е земја со помалку од 2мил жители и замисли уште толку да се замразиме нема да можеме и до продавница да идеме.
Од сите нас се зависи.
Спортски поздрав

Жално е што тимови како Струга ТЛ или Арсими играат фудбал, а тимови како Тетекс, Напредок, Борец, Беласица итн играат општински селски лиги.
Како и да е вистината е таа.
Честитки и да биле нивните навивачи преагресивни и примитивни Шкендија Арачиново се бореше за 1ва лига. Даде се од себе.
Смешно ми е што Македонци коментираат како Македонци играле фудбал во албански клубови.
Дечки, ова е 21 век луѓето ќе играат таму каде што има пари доколку почнеме да се поделиме кој каде да игра, кој од која продавница да купува македонска или албанска животот ќе ни помине и ќе станеме како Евреите и Палестинците цел живот во војна ќе живееме.
Македонија е земја со помалку од 2мил жители и замисли уште толку да се замразиме нема да можеме и до продавница да идеме.
Од сите нас се зависи.
Спортски поздрав

Daj im ja zhena ti “evropjanu” glup

Pa 21 vek e, treba da trgneme napred, imaat pravo dosta decki.

Aj ke praime Izrael i Palestina, u kamena doba da se vrakjame, po pesteri.

Sum rekol sto pati, postovaj, ponasaj se so dostvoinstvo prema sekoj, na prvo zamavnuvanje od sprotivna strana, udaras kontra x 100 i cao, cim tolku vi smeta "kosmopolitizmot".

Poso od realna gledna tacka, niv gi vikame planinci, pleme, itn, a a se spomne sozivot, odma se izbacue pesterski pristap, kako toa nemoze, nesmee, itn.

Zatoa najrealno mi e, sakaj si i postuvaj si go svoeto , isto i tugjoto, a ako nekoj krene raka / sto kur i da e, bidi spremen za kontra x 100.

Pocist pristap, amin.

Postovanje za cvrsti, jaki i pravedni momci, so moralen kompas, bez razlika na nacija, religija i dalje...

Последно уредено:
Back
На врв Bottom