ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ако дојди м***е без капче јас ја плаќам сметката кај буки ;)
Коментаторе ела в кафана да видиш сега колку сме дојдени, остај го форумот :D
Мавни ја Буки, Бисер е права ствар за месо :D
Автоматски споено мислење:

Ve smiri na kraj popot a brakjata ckembari efektot na krstenata voda fatil odma.
Кавадарци ми е втор дом веќе, може и прв ќе стане во иднина :D
Случајно се погодив тука викендов, какви попови, какви оџи.
Штета што не се играше вчера, може стварно ќе испиевме некое пивце :D

Ve smiri na kraj popot a brakjata ckembari efektot na krstenata voda fatil odma.
Kolku si glup voshkar eden pa ne igraat Vardar - Pelister da ne smiruva nekoj nie sme rivali i toa sto mozes da go osetis na toa derbi ne mozes nikogas vo tvojot mizeren zivot, da ti ebam glata ko triagolnik sto ti e ve boli koa gleate deka sepak znaeme i pokraj rivalstvo da dademe podrska eden na drug, ako neka ve boli.

Среќно и на Пелистер и Тетекс и на Охрид денес, да живее Македонија!

Следна сезона сплотени сите групи за термини, гостувања и борба против федерации. Здраво ривалството мора има тоа не прави посилни ама сепак треба и да имаат соработка за да успееме заеднички. Не заборавајте едукација на членовите е тоа што ја носи цела сцена ниво погоре.

Ние сме ви темјан,како чкорче некој кога ќе не запали бегате од мирисот одма ги палите патиките и бегате у дувлото.

Среќно на Битолчани Македонци! Очекуемо победу и зачување на македонску част!

Cela Makedonija protiv edno gratce
Zatoa ke ve mocame cel zivot, sfatete go toa.
So srekja na momcite od Aracinovo

А ви затој се сви организирате ? Илирет шверцери сви, прпа а? На утакмицу сам сигуран дека само Чкембари и Лозари ќе бидев како што су биле и против Вардар и против нас у Куманово.

А ви затој се сви организирате ? Илирет шверцери сви, прпа а? На утакмицу сам сигуран дека само Чкембари и Лозари ќе бидев како што су биле и против Вардар и против нас у Куманово.
Samo grupata od aracinovo ke bide tamu, ne citaj slucajni komentari na socijalnite mrezi

Нека се организираат кога ќе плукаат крв ќе го бараат фуркан салиу

Кај ќе има пренос од Пелистер ?
МТВ2 само ќе врши пренос на МТВ3 ќе оди брера-скопје на ффм каналот од YouTube нема пренос

За тие со македонска ип адреса можи на веб страната од мтв односно погорниот линк

Последно уредено:
Back
На врв Bottom