ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
muabetot e deka ti si malo dete i ne gi znaes rabotite , da ne spomnam tuka iminja koj sto kazuvale, i se glea kolku ve bolu kurot, a za pozadinata uste postoi ponudata da se sretnime ama nema odgovor , samo “nema diskusia so vas”,kolku e postaro vinoto tolku e podobro zamisli 20 i kusur godini.
знамето земено од подрум на поранешен член што не ни живее во македонија веќе.ајде ти кажи ми што вреди повеќе небитен транспарент што последен пат е изваден пред 20 години или дел од главен транспарент што редовно е ваден на дерби?

Attachments

• IMG_7851.jpeg
    IMG_7851.jpeg
    60,6 KB · Прегледи: 73
знамето земено од подрум на поранешен член што не ни живее во македонија веќе.ајде ти кажи ми што вреди повеќе небитен транспарент што последен пат е изваден пред 20 години или дел од главен транспарент што редовно е ваден на дерби?
znameto sigurno ne e zemeno od podrum od nekoj sto ne zivee vo mkd, biten ili nebiten transot e svarno nesto bitno, inace sigurno ti e deka ne e zemeno taka, bujrum koga sakate.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
znameto sigurno ne e zemeno od podrum od nekoj sto ne zivee vo mkd, biten ili nebiten transot e svarno nesto bitno, inace sigurno ti e deka ne e zemeno taka, bujrum koga sakate.
Автоматски споено мислење:

да трансот е битно нешто а посебно ударен како така не го чувате? цело парче од ударен транс да ти земат не е мало нешто

да трансот е битно нешто а посебно ударен како така не го чувате? цело парче од ударен транс да ти земат не е мало нешто
Transot e bitno nesto be majcin,celo parce trans da ti zemaat 3 pati ne e malo nesto

Attachments

• IMG_4441.jpeg
    IMG_4441.jpeg
    357,3 KB · Прегледи: 14
  • IMG_4442.jpeg
    IMG_4442.jpeg
    335,3 KB · Прегледи: 14
  • IMG_4443.jpeg
    IMG_4443.jpeg
    684,7 KB · Прегледи: 14
Честито единствената титула подарена од партијата.

пс. А групата (лицето) за колку ја продадовте? За еден другар прашувам?
Прв пат гледаш фудбал?

Attachments

• IMG_1318.jpeg
    IMG_1318.jpeg
    76,8 KB · Прегледи: 54
Back
На врв Bottom