ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
muabetot e deka ti si malo dete i ne gi znaes rabotite , da ne spomnam tuka iminja koj sto kazuvale, i se glea kolku ve bolu kurot, a za pozadinata uste postoi ponudata da se sretnime ama nema odgovor , samo “nema diskusia so vas”,kolku e postaro vinoto tolku e podobro zamisli 20 i kusur godini.
знамето земено од подрум на поранешен член што не ни живее во македонија веќе.ајде ти кажи ми што вреди повеќе небитен транспарент што последен пат е изваден пред 20 години или дел од главен транспарент што редовно е ваден на дерби?

Attachments

• IMG_7851.jpeg
    IMG_7851.jpeg
    60,6 KB · Прегледи: 119
знамето земено од подрум на поранешен член што не ни живее во македонија веќе.ајде ти кажи ми што вреди повеќе небитен транспарент што последен пат е изваден пред 20 години или дел од главен транспарент што редовно е ваден на дерби?
znameto sigurno ne e zemeno od podrum od nekoj sto ne zivee vo mkd, biten ili nebiten transot e svarno nesto bitno, inace sigurno ti e deka ne e zemeno taka, bujrum koga sakate.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
znameto sigurno ne e zemeno od podrum od nekoj sto ne zivee vo mkd, biten ili nebiten transot e svarno nesto bitno, inace sigurno ti e deka ne e zemeno taka, bujrum koga sakate.

да трансот е битно нешто а посебно ударен како така не го чувате? цело парче од ударен транс да ти земат не е мало нешто

да трансот е битно нешто а посебно ударен како така не го чувате? цело парче од ударен транс да ти земат не е мало нешто
Transot e bitno nesto be majcin,celo parce trans da ti zemaat 3 pati ne e malo nesto

Attachments

• IMG_4441.jpeg
    IMG_4441.jpeg
    357,3 KB · Прегледи: 56
  • IMG_4442.jpeg
    IMG_4442.jpeg
    335,3 KB · Прегледи: 56
  • IMG_4443.jpeg
    IMG_4443.jpeg
    684,7 KB · Прегледи: 56
Честито единствената титула подарена од партијата.

пс. А групата (лицето) за колку ја продадовте? За еден другар прашувам?
Прв пат гледаш фудбал?

Attachments

• IMG_1318.jpeg
    IMG_1318.jpeg
    76,8 KB · Прегледи: 190
Прв пат гледаш фудбал?

Да, прв пат гледам партија да подари титула на некого.

Табелата што ја имаш поставена ти е последни 5 години и сите тие титули се заслужени со свои сопственици и милионски инвестиции. Ниту еден од нив нема газда ставен од самата партија.

пс.Колку примивте за потʼта на чесните комити што ја продадовте на Миленко?

Табелата што ја имаш поставена ти е последни 5 години и сите тие титули се заслужени со свои сопственици и милионски инвестиции. Ниту еден од нив нема газда ставен од самата партија.

пс.Колку примивте за потʼта на чесните комити што ја продадовте на Миленко?
Ооооој ЉЈочч и ти излезе од дупка да пишуваш за партија и подарени титули и власт кој подржува.
Screenshot_20260515_235455_Instagram.jpgScreenshot_20260515_235502_Instagram.jpg

Ооооој ЉЈочч и ти излезе од дупка да пишуваш за партија и подарени титули и власт кој подржува.
Прегледај го приврзокот 477819Прегледај го приврзокот 477820

Да Ќумур јас излегов.
Овие слики се од вип ложа. Пушти слики од твојот коп со градоначалници и др партиски служби да видат сите колку сте нанчими.

пс. Која е цената на еден комита? Еден другар сака да вика за на свадба бакли да палат?

А Артан Груби како уан мен шоу во Слога од каде беше дојден?
Од друштвото на неврзаните?
Како ја добивте битката со Шкендија таа сезона? :D

Исти кур сите сезони, само што нашиов пацер обожава драма, сака да провоцира и му годат сите јавни обвинувања.
Груби работеше позадински, како и повеќето од останатите.
И Вардар има најголем буџет со Шкендија и најсилен состав заедно со тетовчани. Да не се форсира Омерагиќ, ќе беше уште посилен тимот. Џабе драмолетки, секогаш федерацијата позадински форсира некој клуб со судии и во 90% од првенствата се знае кој клуб освојува титула, а кој куп.

И во следните години ќе гледате вака како Македонски клуб освојува не паничете има време.

Малку ни е ова треба една нуклеарка да падне па да му ја мислеме, НЕ СТЕ НОРМАЛНИ ЕЈ КРИВО ВИ Е МАКЕДОНСКИ КЛУБ ШТО ОСВОЈУВА ТИТУЛИ, ПА ЉОЧКИВЕ КОГА ЗИМАА НЕ ВИ БЕШЕ ВОЛКУ КРИВО!

A sega pusete partiski slugi
Еј стварно бе,.. ама чекај чиви сме, да не сме и на СДС ?

Па види ова

опааа ?

Него.,
Ти да не си и слуга партиски бе бот, од 2023 кога ти напраевн јузеров сите коментари ти се против Вардар и Комити, се нас се будиш со нас заспиваш.
Си го јадел у некоја битка или некој близок од понежниот пол ти студира у Скопје ?
Вардар е голем клуб и најголем дел од Скопјани се за Вардар, така да врска ти нема овој муабет, и РК Вардар кога стана прв пат европски шампион у 2017та, Шилегов у Дрес на Вардар на плоштад, па тогашниот премиер бараше ракометарите да дојдат на пример, итн.
РК Пелистер кога освои титула, многу функционери објавуаа, од Битола, и што тоа значи ?
Абе со партиски слуги како тебе, што мислат дека мора секој да е у партија (ако ти си, мора и сите да се), затоа не ја бива работата.

Да Ќумур јас излегов.
Овие слики се од вип ложа. Пушти слики од твојот коп со градоначалници и др партиски служби да видат сите колку сте нанчими.

пс. Која е цената на еден комита? Еден другар сака да вика за на свадба бакли да палат?

Во коп исто имало и политичари и функционери кај вас. Да не се лажеме, дури на конвенција на партија, во дуксови од групата.
Не мислам дека ова е подарена титула, пошто Вардар има најдобар состав, тука некаде со Шкендија. Дури, хендикеп беше за ВАРДАР што прв состав требаше да игра еден играч, без разлика дали е добар или не, во каква форма е, мораше да игра. Тоа беше одмагање не помагање.
Шкендија имаше европски натпревари и многу бодови изгуби во првенство , додека беа сконцентрирани во Европа , тука Вардар направи некоја предност.

За Комити, ништо не ти држи да пишуваш така и ништо не е точно. Комити водеа битка додека можеа, но работите се сменија кога другата страна призна пораз, оттогаш не смее да се спомнат Комити во негативен контекст, оттогаш не смее да им забрани на играчите да се радуваат со Комити, итн итн.
Комити функционираат со само финансирање, веќе долго време.

него, кад смо веч ту., што би рекле едни соседи.
Што се случува, клубот ви достигнува негативни рекорди, буквано е понижуван, мочан од кој стигне, групата Шверцери нема една акција за нешто да тргне на подобро , нема никаква иницијатива ?!
Искрено тука и јас би прашал што се случува, купени ли се навивачи па не смеат да напраат ништо, или другите чаршиски муабети дека Шверцери ќе бидат у бојкот све дур ДУИ е во опозиција ? Клубот достигнува светски негативни рекорди, групата седи со скрстени раце ?

Многу дискутабилно и не добро, искрено, една работа, мислев дека е многу позитивна кај вас, кога навивавте во втора лига, кога гостувавте скоро секаде, тоа беше нешто добро и со тешките околности во втора лига, кај што нема трибини и лупаат забрани , успеавте да идете, помогнавте на клубот да се дигне и тогаш групата ви напредуваше исто. Чаир важеше за жежок терен ама и клубот важеше за клуб со навивачи во секое време. Ова нешто денес е чудно.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom