ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
@tricesmiub на кошаркарите на Бутел гуми дупнавте , глумите мудоњи на обична публика па и на девојчиња симпатизери на Бутел, а кога ќе дојдат шипциве дремате…
Лошо си слушнал ги дупевме девојчињата, а на гумите глумевме мудоњи. Ти го извртеле муабетот.

Ova ne e smesno, tragicno e vo ist kosh so nas da gi stavaat. Gomna stipski zatoa ve izgasija tie pederi skopski
Не ми е смешно ич.... Туку криво ми е за таа источна Македонија што е толку плашлива и неука за многу работи

Не ми е смешно ич.... Туку криво ми е за таа источна Македонија што е толку плашлива и неука за многу работи
Picki, ne smeat da zucnat se javil gradonacalnikot na vodzata i mu kazal nemojte na etnicka baza i tocka. Za nas ke zborat posle… bruki

Picki, ne smeat da zucnat se javil gradonacalnikot na vodzata i mu kazal nemojte na etnicka baza i tocka. Za nas ke zborat posle… bruki
Исто е бе брат на нив им се јавија за на етничка база а вас за тој што пуши пуро.Слушнав дека и малата коцка и знамето со свињата сте ги изгориле бидејки сеа е све во ред така рекла мајка партијата ;)

Cim ti tolku sakas nacionalizam Iskoci denes i koj kje vidish Allbanec provocirajgo i pcujgo ako imas mudaa pa kje vidish kako ni drzavna nema da te primi.Se glea deka si nekoe dete i letash so pamet,vidi stavi prst u gllava deka Nema kaenje posle ebenje

Back
На врв Bottom