ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Kako be toa penal bese li? Bidete malku realni ne moze cela sezona da ti padne vo voda od ovie arami na ffm, sramota nemase vrska do penal, a i reakcijata ne beshe dobra od navivacite.
Реакцијата од 19ката после утакмицата беше топ. Никако да ви престанат маките.

Kako be toa penal bese li? Bidete malku realni ne moze cela sezona da ti padne vo voda od ovie arami na ffm, sramota nemase vrska do penal, a i reakcijata ne beshe dobra od navivacite.
Немаше врска од пенал. Брегалница се форсира исто ко Вардар.
Тоа не е причина да се дозволи некој да шета ко паша по терен БЕЗ РЕАКЦИЈА ОД НИКОГО.

Влагаат мафиозите од Арачиново во терен, ЕБР НЕ РЕАГИРААТ. Обични плавци пробуваат да ги избркаат. Овие земале скандираат ПЛАВИ, ПЛАВИ, место да влезе цела публика да им ебе мамата на шипоите.
Od vreme na vreme gledav na ona strimot ama ne slusnav nesto protiv niv da skandiraat, ni abre makedonce ili makedonija na makedoncite, inaku brojkata im bese top, uspesna im e mobilizacijata so ja imaa, neka popravi nekoj ako gresam za ova prvoto so go spomnav, na vakvi utakmici mora da se ispocituvaat vakvite ekipi, posebno koga se dojdeni so gostinska publika.

Како идат паровите за баражот? Пелистер- Арачиново би бил добар навивачки судир
Сепак мислам и се надевам дека шурите ќе ги победат двете до крај. Тиквеш ќе им ја пушти, со Башкими на мускули а Арсими ќе ги изгуби двете преостанати утакмици(Силекс и Струга).

Кога спортските портали од Штип унапред на две кола до крај знаат дека Брегалница ќе е прва а Скопје ќе игра бараж а да не е се договорено Брегалница има тешко гостување во Кочани со Осогово, ама таму ќе си тепа Брегалница :)))))
На крај Охрид ќе извиси и ако беа есенски шампиони. Мило ми е за влегувањето на брегалница, ама олку криминален фудбал нема во светот, све се знае, секое коло се мести и прва и втора лига. И нормално е да бидат празни стадионите еве вардар у втора лига имаше 10 пати повеќе публила него сега кога ќе стане шампион...

Attachments

• Screenshot_20260510_183753_Facebook.jpg
    Screenshot_20260510_183753_Facebook.jpg
    1,1 MB · Прегледи: 36
  • Screenshot_20260510_184009_Chrome.jpg
    Screenshot_20260510_184009_Chrome.jpg
    111,3 KB · Прегледи: 36
Back
На врв Bottom