ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
neznam sto ima tuka da te boli mnogu, ne ste samo vie da peckate , mnogu dobra koreografia i realnosta cim “revolucionerot” dava pofalba za makedonska ng svarno za pofalba e, vie ke puknete od inaet posto ima tamu albanski ekipi , a ti kako clen na “lordovi” ne go stavaj gzot kaj se merat kurovi, pak postovanje do Lozari.
Screenshot_20260502_145908_Facebook.jpg

Pati kuckoooo, da skapete da ve nema, DA, VMRO MICKO I FFM se so nas normalno, zosto pretsedatelot na FSHF od pepelta od posledna ja spasi tirona vasa bratska ? Aaa ? Koga plukas tuka, pogledni vo tvojot dvor vo vasata Albanija sto se slucuva, sto e so Armando Duka ? Zabrani karti za oficijalnata navivacka grupa TQZ kako partal ve vadea od tribini na Albanija Srbija so se znaminja uck, ne znam sto vi se dava pricina i povod da vie krevate glas i se sporeduvate so pobeda, pelister, tikves i dr mak klubovi.

ZAGINA SLOGA, ZAGINA SLOGA NE E VEKE SAMPION, NA KU*OV E LAMPION, POZZ.

Дали сте приметиле дека најголема “бука” и “добра” кореографија или издание имаат овие групи само кога играат против Вардар, или кога е нешто поврзано против Вардар? Инаку штама. И на форумов, од 10 страни-9 се за нас. Не ми е јасно, стануваат воџите од сабајле и мислата им е како и што да се направи против Вардар и Комити? “Напред …”, “… играј за …” и слично, нема такво нешто, не се користи креативноста за тоа?
Се знае, кога се игра утакмица против ривалски клуб, на таа утакмица или тие денови се прифатливи такви пецкања и навреди, но постојано тоа да го правиш е веќе показател на несериозност на групата.
Се гледа дека има креативни поединци во групата, ама да ја трошите креативноста на антиСК и Вардар… :unsure:. Дур ги цртавте логоата на Слога, Искра, не ви дојде малце шубе, да се запрашате што цртате всушност?

Инаку дали некој знае повеќе инфо за подгрупата Cattivo boys? Не сум чул до сега за нив.

Дали сте приметиле дека најголема “бука” и “добра” кореографија или издание имаат овие групи само кога играат против Вардар, или кога е нешто поврзано против Вардар? Инаку штама. И на форумов, од 10 страни-9 се за нас. Не ми е јасно, стануваат воџите од сабајле и мислата им е како и што да се направи против Вардар и Комити? “Напред …”, “… играј за …” и слично, нема такво нешто, не се користи креативноста за тоа?
Се знае, кога се игра утакмица против ривалски клуб, на таа утакмица или тие денови се прифатливи такви пецкања и навреди, но постојано тоа да го правиш е веќе показател на несериозност на групата.
Се гледа дека има креативни поединци во групата, ама да ја трошите креативноста на антиСК и Вардар… :unsure:. Дур ги цртавте логоата на Слога, Искра, не ви дојде малце шубе, да се запрашате што цртате всушност?

Инаку дали некој знае повеќе инфо за подгрупата Cattivo boys? Не сум чул до сега за нив.

Nova podgrupa, mladi decki, mesavina centar - gjorce, interesna ekipa neka ima noviteti...
Tolku znam od drugar sto se znaeme od sredno spodeli slika od podgrupata, mozebi ima i nesto poveke, ne znam kakva im e politikata na ureduvanje, mozebi ke sakaat epten vo anonimnost da bide seto toa e sea kolku ke e dolgorocno toa nez
Автоматски споено мислење:

Ауу партијашите од клубот на партијата ептен увреџени. :toe:
Nema vrska, moja edina zamerka e sto gi ima logoata na ARSIMI, BASKIMI, SLOGA I SKENDIJA.
TOLKU.

Ooo Lozaret be,argatčinja arnautski... Što napraivte od FK Ljubanci...? Vie kantar može da koristite na kvantaški samo, za grozjeto.

Izlaga afera deka osmanliite, gazdite vaši ja tovarile doma koga ja šitnavte so Škendi, oni zakopale glava u toa njivite, ne videle ništo ne čule... :ROFLMAO:
Za sega pravda da barat za fkng baskimi arsimi sloga... Vakvo kuropušenje ne e zabelezano vo istorijata na ligava, duri ni koga go liževte na mite limunada za gaga prevoz,maicki i karti do Skopje.

a sto ke kazat komiti za toa sto vardar dava premija na baskimi a na makedonski klubovi ne
i toa 1k€ po igrac shirokooo

sigurno dava... baskimi koga sakame mozeme da go vratime u region, premija ke sme im davale
Автоматски споено мислење:

Ауу партијашите од клубот на партијата ептен увреџени. :toe:

nikoj ne e uvredzen smesno e ova... jas porado bi na taa strana na vagata mesto so vas i brakata so koj jadete amburgeri

Минатиот коло губат 7:0 од Вардар, пред тоа ја пуштаат на Шкендија. Газдата им е во топ 5 лидери на Дпмне и се жалат на партија и ФФМ.
Не бе некои групи треба да бидат означени со црвено и да бидат непријатели на сите мак групи. Предавниците во минатото полошо завршувале од непријателите.

Sho e ova be, kakov delirium vi se ima deseno, tolku ve pogodi koreografijata na Lozari pa isti raboti vrtite vo krug celo vreme :icon_lol:

Sekoja chest, so partiskive soopstenija i so izvrtuvanje na vistinata od tipot na siptaarski slugi itn daleku ke stignite :icon_lol:

Botovi, istata mantra celo vreme..Ili si so komit(k)i, ako izvadis nesto so e kontra niv i mu ja zatnes muckata, odma sledat partiski soopstenija :icon_lol:

Back
На врв Bottom