Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere na betonçe

Официјален фото извештај од Комити сеуште нема. Поентата да ја сфатеше немаше да трескаш зелени дека е само шарено позади.abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere na betonçe
Ne znam što ne e jasno, pokrivnoto zname i transot e zbir od predhodnite koreografii sošieno vo edno so slikata i tekstot odozgora... Super idea i realizacija na ekipa Koreo, na interesen način da se prezentira celiot nivni trud i kretivnost vo prethodnite sezoni.abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere e zbir na prethodni koreografii sošieno vo edno so slika i natpis koj što stoi
Чекај кога го видов на тв реков којзнае каков трип имаат манато шо е ова?Али ова веќе има смисла,хахаха од ум ме извадовте.
Нека почива у мир.Ah be Denko dusha ni iskina....
Najgolemata legenda vo navivackiot svet, bukvalno ziveese za navivanje, za Vardar i Makedonija !!
uste ne mi se veruva....
POCIVAJ VO MIR BRATKO!
Sledna utakmica, vo stilot na Deni, kako sto najmnogu sakase, SITE VO CRNO