ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_7358.jpeg

IMG_7357.jpeg

Фк Брегалница - фк слога виница (25.04.26)
Нова песна дел инсерт од утакмицата:

abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere na betonçe
Официјален фото извештај од Комити сеуште нема. Поентата да ја сфатеше немаше да трескаш зелени дека е само шарено позади.

abe dobro ti vaka sto go objasnish ama ne e dobro vidliva u realnosta, poentava mi e sakash da go praesh interesno mozhes da se seresh ubavo, slonce sere e zbir na prethodni koreografii sošieno vo edno so slika i natpis koj što stoi
Ne znam što ne e jasno, pokrivnoto zname i transot e zbir od predhodnite koreografii sošieno vo edno so slikata i tekstot odozgora... Super idea i realizacija na ekipa Koreo, na interesen način da se prezentira celiot nivni trud i kretivnost vo prethodnite sezoni.

Počivaj vo mir Deni...

Нека почива во мир, жално!

Не е прашање на место, но веќе покојниот ми изгледа на дечко на околу мои години (25-30), па сакам да прашам дали причината е некоја подмолна болест или ненадејно опокојување?

Ah be Denko dusha ni iskina....
Najgolemata legenda vo navivackiot svet, bukvalno ziveese za navivanje, za Vardar i Makedonija !!
uste ne mi se veruva....
POCIVAJ VO MIR BRATKO!
Sledna utakmica, vo stilot na Deni, kako sto najmnogu sakase, SITE VO CRNO
Нека почива у мир.

,,Though the favourites of
the gods die young, they
also live eternally in
the company of gods"

Нека почива во мир.

Ах бе Дени,златно дете. Ми беше комшија и ќе ми се јавеше и прво нешто што ќе ме прашаше.. Брат што мислиш утре ќе бидеме 1000 и муабети со саат за фудбалски теми.
Многу жално не ми се верува
Почивај во мир Дени

Back
На врв Bottom