ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Нека почива во мир ж,има доаѓано и на терасата , топ момак.
Секое дерби и појака утакмица редовен во коп со фемилци, апла фанатик и ултрас. Нека почива во мир!

Топ дете, единствен комита што ми беше топ лик. После секое навивање ќе ми пишеше... Последен пат кога бев со Кумани на запад ми пиша....Ах бе Денка...Screenshot_20260427-002931~2.jpg

Takva legenda retko se ragja, bas za utakmicava so pelister znaese da pisuva 24/7 mobilizacija da pravi, neka bide za nego… ti stiga poraka vo 5 sabajle 09:00 PARKCE SITE VO CRNO…dusha komitska otide …
Da se prisetime primer na edna od negovite famozni izjavi koga se raboteshe za vardar pelister
Fk institucija(vardar)-Fk prostitucija(pelister)

Последно уредено:
Топ изданија на двете страни,реално лозари искинаа со паролите секоја на место. Добри кореа на комити

Ф.к. Брера Струмица 0:1 Ф.К. ПЕЛИСТЕР
26.04.2026 | ПМФЛ

Парола изваена по повод најцрниот ден за нас битолчани:
8 домови загубија син,
Вечна ви слава,
За херојскиот чин.
FB_IMG_1777272254705.jpgFB_IMG_1777272261327.jpg
Автоматски споено мислење:

Нека почива во мир, жално

Последно уредено:
Komentar za koreoto na komiti, drugari dobro rabotite no mnogu komplicirano ne mozham da sfaqam shto e koreoto i kakva oznaka ima ako mozhe nekoj objasnuvanje, po moe mislenje poveke gi sakam koreografijite shto imat silna poruka ili kreativnost a ne mnogu ubavo crtanje a da ne se znae sto e i da nema cil

Komentar za koreoto na komiti, drugari dobro rabotite no mnogu komplicirano ne mozham da sfaqam shto e koreoto i kakva oznaka ima ako mozhe nekoj objasnuvanje, po moe mislenje poveke gi sakam koreografijite shto imat silna poruka ili kreativnost a ne mnogu ubavo crtanje a da ne se znae sto e i da nema cil
Кога се прави вакво корео, многу е важен аголот од кој се прават сликите/видеата. Тоа е така со сите сложени кореографии кои се прават низ светот.
Нормално е дека ако го гледаш од јужна странично, на ништо нема да личи. Најчесто се поставува така што ќе биде визуелно одлична ако ја гледаш од пред трибината или ако ја снимаш од горе со дрон.
Почекајте официјални слики и видеа.

Back
На врв Bottom