ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
некој коментар за Вардар-Тиквешт?
Комити одлична бројка и изглед на трибина , кореографиите солидни но можат и подобри да извадат , навивање коректно и добар избор на песни и моменти на бакљади
Лозари со паролите убија во поим овој пат изненадувачки добри и во пораз 7-0 не престанаа тие 50 луди тикви да пеат 90 минути ,топовски удари фрштеа од нивна страна на секои 20 секунди браво
Се на се одлично дерби така треба да изгледаат и двете трибини , браво

Браво за комити се гледа дека вложиле многу труд за кореографиите, сепак мислам дека навивањето беше малку слабо еве јас на пример седев на средина на јужна и на многу моменти ги слушав повеќе лозари него комити. Исто така, јужна трибина многу мртва. Знам дека не е навивачка трибина ама сепак луѓето изгледаа како да се присилени да дојдат на утакмица, не знам на што се должи тоа ама ете тоа е мое мислење

Каде се сега тие што кажуваа дека имало малце Комити во битола да кажат нешто за лозари?? Се гледа дека сте браќа живеете за утакмица со Вардар во битола полните сала а во Скопје доаѓате еден автобус......

Паѓа изданието во втор план, бидејќи трибината повторно изгуби млад редовен член.
Греота...
Испогубивме еден куп млади членови, што од болести, незгоди, срцеви удари итн.
Страшно нешто колку млади умираат изненадно. Деца по 15-20 години што се бават со спортови (ко Марче), до 30-40 годишни навивачи. Од ФА исто изненадно починаа еден неколку млади членови низ годиниве.

Ама и многу дрога се користи (не зборам за конкретен случај, туку општо). Се вежба, се мешаат хемии, алкохол, дрога и толку треба. Премногу ми е криво кога ќе видам некои со кои ко дете сум тргнал на трибина, исушени во мозокот од дрога, со празни погледи. Умрени меѓу живите што се вика... Се' треба да се прави умерено.

IMG_7352.jpeg

Соколи - Бутел ( приказната за суперлига згасна тука)
да не прашувате пишува напред на ударното Соколе гази нема крај,

Нека почива во мир!

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 476066

Ејјјјјјјј… КАКО БЕ????? Ццц, лично се имам дружено многу со Дени порано , се немав видено последниве години.

Нека почива во мир :place::place:
Ah be Denko dusha ni iskina....
Najgolemata legenda vo navivackiot svet, bukvalno ziveese za navivanje, za Vardar i Makedonija !!
uste ne mi se veruva....
POCIVAJ VO MIR BRATKO!
Sledna utakmica, vo stilot na Deni, kako sto najmnogu sakase, SITE VO CRNO

Ah be Denko dusha ni iskina....
Najgolemata legenda vo navivackiot svet, bukvalno ziveese za navivanje, za Vardar i Makedonija !!
uste ne mi se veruva....
POCIVAJ VO MIR BRATKO!
Sledna utakmica, vo stilot na Deni, kako sto najmnogu sakase, SITE VO CRNO
Takva legenda retko se ragja, bas za utakmicava so pelister znaese da pisuva 24/7 mobilizacija da pravi, neka bide za nego… ti stiga poraka vo 5 sabajle 09:00 PARKCE SITE VO CRNO…dusha komitska otide …

Takva legenda retko se ragja, bas za utakmicava so pelister znaese da pisuva 24/7 mobilizacija da pravi, neka bide za nego… ti stiga poraka vo 5 sabajle 09:00 PARKCE SITE VO CRNO…dusha komitska otide …
Дени име што не згаснува во срце секогаш останува!

Back
На врв Bottom