ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе релативизиравте предававте демагогии изигрававте дева марија во Јуни за фитиљо, вчера вашите еден до последен и странци и репрезентативци заедно со Комити ја пеевте о сузана… ама нормално од скопските медиуми нема никаква осуда ни еден портал не објави по за мене е нормално пејте ваше си е, само тука иди до израз хајката шо се напрај против фитиљо не потребно па стигна дури до министри па барање да извинел… театар

Џабе релативизиравте предававте демагогии изигрававте дева марија во Јуни за фитиљо, вчера вашите еден до последен и странци и репрезентативци заедно со Комити ја пеевте о сузана… ама нормално од скопските медиуми нема никаква осуда ни еден портал не објави по за мене е нормално пејте ваше си е, само тука иди до израз хајката шо се напрај против фитиљо не потребно па стигна дури до министри па барање да извинел… театар
Не се резили

Абе брат и ти најде со кој да прајш муабет тие пееја на плоштад за ЛШ ко славеја шо остана за наше првенство и овај сам шо се стрижи му се паднало нека навиваат сепак имаа прослава а двојните стандарди се повеќе од јасни од новинари до тој со јадранките не се замарај ние да си гледаме дворот тие очи нека си вадат.
Автоматски споено мислење:

ako baba, milo mi e sto priznavasë nesto , vie sami kazevte toa inace prv pat zborisë nesto realnosta , naten e mir
Ne profociraj !
Mos provoko !

Vo nedela lazhi deka se vikash Marko zhivees vo Tetovo i dojdi na gradski da go osetish malce toa shto nemozhesh na chair u gaza so godini :*

Back
На врв Bottom